2017-01-30

Consid ger 200 000 kronor i bonus för tips på smarta uppkopplingslösningar

Det snabbväxande konsultbolaget Consid efterfrågar i sin senaste kampanj omgivningens idéer på smarta uppkopplingslösningar – och erbjuder upp till 200 000 kronor i bonus för de idéer som leder till affär för bolaget.

Consid har de senaste åren utlyst kampanjer för att hitta nya medarbetare, bolag att förvärva och uppslag för nya affärer. I sin senaste kampanj efterfrågar företaget idéer på potentiella smarta uppkopplingslösningar och erbjuder en bonus om upp till 200 000 kronor till de vars idéer leder till affär. Consids vd, Peter Hellgren, menar på att man hoppas att greppet ska ge uppslag för nya, innovativa projekt:

– Vi ligger i framkant inom Internet of Things och har levererat ett antal lyckade projekt inom området. Nu vill vi ta ny mark inom området, och lanserar därför denna kampanj.

Hellgren menar på att kampanjen ska driva företaget att fortsatt ligga i framkant inom Internet och Things. Att kampanjen innebär att bjuda in allmänheten att engagera sig är ett upplägg som för Consid inte är främmande.

– Det ligger i linje med den entreprenörsanda som genomsyrar bolaget. Det känns som ett spännande grepp att ta för att samla in och förhoppningsvis genomföra goda idéer. Jag hoppas att kampanjen ska leda till att vi kan utgöra många spännande projekt ute hos kunder framöver.

De bonusar som kan komma att delas ut till följd av kampanjen baseras på de potentiella affärernas värde och kan komma att uppgå till 200 000 kronor.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter