Konsultjätten växlar upp i Västerås

Flyttar in i nya lokaler i Sundinska huset.

Pressmeddelande • 2019-12-10

Konsultbolaget Consid flyttar i februari in i sina nyrenoverade lokaler i Sundinska huset – ett led i företagets strävan mot att vara förstahandsvalet som såväl arbetsgivare som digital helhetsleverantör i Västerås. ”Vi kommer fortsätta arbeta för en stark tillväxt i Västerås och hela Mälardalen” säger Linda Johansson, kontorschef för Consid i Västerås.

Det snabbväxande konsultbolaget Consid etablerade sig i Västerås i början på 2018. Nu står det klart att företaget, som har 19 kontor med 1000 anställda fördelade runtom i landet, flyttar in i sitt nyrenoverade kontor i det anrika Sundinska huset, med utsikt över Svartån och Stadsparken, i mitten på februari.

– Det känns fantastiskt att flytta in i dessa efterlängtade lokaler vilka kommer utgöra en mycket viktig del för vår fortsatta utveckling och tillväxt. För oss är kontoret så mycket mer än en arbetsplats – det är också en mötesplats för våra anställda och kunder och platsen där vi varje vecka möts för umgänge och sociala aktiviteter, säger Linda Johansson, kontorschef för Consid i Västerås. 

Consids Västerås-satsning har utvecklats i en imponerande takt sedan etableringen. Idag är man omkring 25 anställda lokalt, och man planerar att fortsätta växa organiskt i en stadig takt under det kommande året. Tillväxttakten skapar förutsättningar för en fortsatt kvalitativ leverans, menar Linda Johansson: 

– För att kunna möta de ökande kraven på marknaden och fortsatt vara konkurrenskraftiga måste vi attrahera och bibehålla den kompetens som krävs för att leverera vad våra kunder efterfrågar. Vi kommer fortsätta arbeta för en stark tillväxt i Västerås och hela Mälardalen – vi ska vara förstahandsvalet som arbetsgivare och digital helhetsleverantör i regionen.    

Utöver sin dagliga verksamhet bedriver Consid kompetensinitiativet Consid Youth Education, som man inom ramarna för i våras bjöd klass 2 på Hammarbyskolan på en programmeringsdag på Expectrum, och jämställdhetsplattformen Q Rendezvous som anordnar regelbundna träffar för nätverkande och erfarenhetsutbyte för kvinnor inom IT-branschen i Västerås. 

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser