2020-01-24

Magnus Edvardsson ny VD på Consid Borås

Den 1 september stod det klart att Consid förvärvat en av Västsveriges främsta reklambyråer, Mecka. Nu väljer Mats Alfredsson att kliva av sin roll som VD. Istället kommer han att ägna sig åt det han verkligen brinner för, att vara navet för affärer och relationer. – Jag kommer istället att fokusera på och utveckla min roll som Senior Advisor, varumärkesstrateg samt bygga relationer med befintliga och nya kunder, säger Mats.

Hans ersättare blir Magnus Edvardsson som internrekryterats från Consid. Magnus har mångårig erfarenhet från ledande positioner inom digital kommunikation och affärsutveckling.

Magnus

– För oss var Magnus det självklara valet, säger Mats som varit delaktig i processen med att hitta den rätta personligheten för uppdraget.

Uppdraget Magnus har fått är att skapa fortsatt tillväxt och ökad lönsamhet. Det ska bland annat ske genom att parallellt bygga och hitta synergierna mellan ”byrån” och den digitala konsultverksamheten. Han ska ocksåvässa företagets organisation och erbjudande till marknaden.

– Det finns en historia på Borås-kontoret och min ambition är att fortsätta utveckla allt det som Mecka har gjort så fantastiskt bra tidigare med magiskt bra leveranser, säger Magnus.

 Consid är ett av landets främsta bolag inom IT och digital transformation och växer i rekordtakt. Under 2019 sprängde företaget miljardgränsen och antalet medarbetare spås passera tusenstrecket inom en mycket snar framtid. Borås-kontoret har en viktig position i västra Sverige där de hjälper flera viktiga aktörer med deras varumärkesarbete, såväl strategiskt som kreativt.

– Vårt fokus ligger på att skapa kommunikation som uppmärksammas och en digital konsultverksamhet som båda leder till affärsnytta. Allt byggt på analys, strategi, kreativitet och den digitala världens möjligheter, avslutar Magnus.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter