PRESSMEDDELANDE 2021-10-19

Möjlighet till storslam för Consid i Sitevision Awards

Sitevision Awards delas ut till dem som lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. I årets tävling är inte mindre än fem av finalisterna Considkunder.

Macbook framför ett fönster på ett bord intill en växt och handsprit
Mitt avtryck, Hässeleholms miljö är en av finalisterna.

– Att flera av våra kunder når finalplats i Sitevision Awards är för vår del en viktig kvalitetsstämpel och en bekräftelse på att de lösningar vi på Consid levererar håller högsta klass, säger Alexander Gustafsson, affärsutvecklingsansvarig för Sitevision på Consid.

Det är under de årliga Sitevisiondagarna som de prestigefulla prisen Sitevision Awards delas ut. Tidigare hette tävlingen ”Guldhanden”. Det är en jury, bestående av ett antal webbexperter, som utser vinnaren. Fem av årets finalister är alltså Consids kunder. Det handlar om:

  • Alligo (Swedol, TOOLS, Grolls och Univern) – Bästa intranät
  • Menhammar – Bästa kommersiella
  • Svevia – Bästa kommersiella
  • Arbetsförmedlingen Play – Bästa offentliga
  • Mitt avtryck (Hässleholm miljö) – Bästa offentliga

Sedan en tid tillbaka är Consid Sitevisions största partner med ett unikt erbjudande där Consid levererar helhetslösningar – från koncept, strategi och design, till utveckling av såväl mobila appar som applikationssystem, webbplatser samt intranät i olika typer av plattformar och programmeringsspråk. Som huvudpartner finns Consid på plats under Sitevisiondagarna med en digital monter där det bjuds på tävlingar och spännande gäster. Alexander Hansson är en av talarna.

Alexander Gustafsson, Affärsutvecklingsansvarig Sitevision på Consid
Alexander Gustafsson, Affärsutvecklingsansvarig Sitevision på Consid

-Det är otroligt värdefullt och roligt att få dela med sig av de erfarenheter jag fått av att vara affärsutvecklingsansvarig för Sitevision. Jag kommer att prata om hur organisationer och företag påverkas av resan mot en appbaserad värld, säger Alexander Gustafsson.

Sitevisiondagarna hålls även i år digitalt.

Nathalie Besèr, kommunikationschef Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Vill du veta mer?

Hör av dig