Nominera årets förebilder inom digitalisering

PRESSMEDDELANDE: 2020-09-10

Det har återigen blivit dags att nominera kandidater till årets Considutmärkelser. “Årets digitala influenser” är bara en av många kategorier. Nytt är att “Århundradets coronahjälte” kommer att utses.

 Sammanlagt handlar det om åtta kategorier, där fyra riktar sig till externa personer och fyra rör Considmedarbetare. Kategorin ”Århundradets coronahjälte” är alltså ny för i år. Tanken är att uppmärksamma någon som gjort en exceptionell insats under pandemin.

-Det är självklart att vi ska uppmärksamma de människor som gjort skillnad under den här prövningen. Hela samhället har varit under en enorm press. Våra coronahjältar är värda all uppskattning och kärlek, säger Peter Hellgren vd Consid.

De övriga kategorierna är kända sedan tidigare. ”Årets digitala influencer” delas ut till en individ som drivit digitaliseringsfrågan framåt på ett föredömligt sätt. 2019 fick journalisten Frida Boisen utmärkelsen. Microsofts vd Hélène Barnekow vann i kategorin “Årets eQualizer”. Denna ges till en person som verkat för jämställdhet inom IT-branschen. ”Årets digitala utbildare” blir den som ”delat med sig av sina kunskaper inom det digitala”. Förra året var det Ivan on Tech.

Fyra utmärkelser går till considare som är värda särskild uppskattning. “Årets projekt” ska på ett extraordinärt sätt ha hjälpt våra kunder att bli bättre, mer effektiva och mer lönsamma genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. “Årets kontor” utses utifrån resultatet av Consid Booster, med koppling till utveckling, tillväxt, nyckeltal och olika typer av värdeskapande initiativ. De nominerade utses av Consids ledning. Däremot får vem som helst nominera “Årets Considambassadör”. Det är en medarbetare som varit en extra lysande representant för Consid, genom att på olika sätt förmedlat en positiv bild av företaget.

Fantastiska kollegor är värda att hyllas. “Årets medarbetare” delas ut till en considare som visat prov på att vara en team-player av rang, spridit en god stämning på kontoret och på olika sätt visat vad det innebär att vara en god considare.

Nomineringsförfarandet är öppet till och med den 23 oktober. Den 21 november 2020 meddelas vinnarna under pompa och ståt., under den coronaanpassade Considgalan.

http://Nathalie%20Besèr,%20kommunikationschef%20Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30