Ny topprekrytering till Consid Sundsvall

Consid har rekryterat Jörgen Strömberg som ny kontorsansvarig i Sundsvall. Jörgen Strömberg kommer senast från Frontwalker där han var vd för Sundsvalls- & Stockholmskontoret.

Jörgen Strömberg har gedigen erfarenhet från IT-branschen där han har arbetat i ledande befattningar under tjugofem års tid. Sedan en dryg vecka tillbaka är han ny kontorschef för Consid i Sundsvall.

– Det finns enormt bra förutsättningar att utveckla affärer här. Sundsvall är en av Sveriges mest uppkopplade städer och har ett stort behov av IT-kompetens. Det finns enorma möjligheter att utveckla samarbeten mellan IT-bolagen för att tillgodose behoven hos stadens företag, säger Jörgen Strömberg.

Jörgen Strömberg har ett förflutet som fotbollsproffs och han är fortfarande engagerad i fotbollen i Sundsvall. Som kontorschef menar han att hans främsta uppgift är att fortsätta lagbygget på Consid i Sundsvall.

– Med mina kontakter och relationer inom branschen tror jag att jag kan bidra till ökade affärer och att locka mer kompetent personal till Consid. Det känns jättekul och inspirerande att vara med och bidra i ett sådant tillväxtbolag som Consid.

http://Nathalie%20Besèr

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30