2023-02-02

Paradigm nominerade till Årets arbetsgivare

PRESSMEDDELANDE 2023-02-02

Varumärkesbyrån Paradigm är nominerade till ”Årets Arbetsgivare 2023” och tar därmed rygg på systerbyrån Consid som utsetts till Sveriges bästa Arbetsgivare två år i rad. Vinnarna av Årets Arbetsgivare 2023 kommer att presenteras på Regis årliga gala den 8 februari på Cirkus i Stockholm.

– Medarbetarna är vår viktigaste tillgång och det är genom en sund och trivsam arbetmiljö som vi tillsammans kan utvecklas och skapa framgång. Det känns roligt att vi som verkligen bryr oss om våra medarbetare uppmärksammas, säger Jonas Ydkvist, vd för Paradigm

För bara ett par veckor sedan stod det klart att Paradigm för sjunde året i rad är nominerade till Årets Byrå. Utmärkelsen som årligen delas ut av Regi baserat på deras bransch- och kundstudie.

Nu har Paradigm även chansen att kamma hem utmärkelsen som Årets Arbetsgivare 2023. Utmärkelsen delas ut av fackförbundet DIK tillsammans med Regis till den byrå som gjort den största insatsen för att skapa en hållbar arbetsmiljö.

Jonas Ydkvist, ny vd Paradigm
Jonas Ydkvist, ny vd Paradigm

Tävlingen baseras på en undersökning där de anställda själva betygsätter sin arbetsgivare utifrån parametrar som jämställdhet, lön, villkor och arbetsmiljö. Dessutom blir byråernas villkor och policys betygsatta.

– Vi startade Consid med målet att bygga en arbetsplats som vi själva vill arbeta på och där medarbetarna är i centrum. Det är något som vi även varit noga med att ta vidare till vår systerbyrå Paradigm och den här nomineringen är ett kvitto på att vi lyckats, säger Peter Hellgren vd på Consid.

Peter Hellgren, vd på Consid
Peter Hellgren, vd på Consid

Vinnarna av Årets Arbetsgivare 2023 kommer att presenteras på Regis årliga gala den 8 februari på Cirkus i Stockholm.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter