Paradigm på prispallen när Sveriges Bästa Varumärkesbyrå korades

Pressmeddelande / 2020-02-21

Igår avgjordes den prestigefyllda varumärkestävlingen Årets Byrå. På prispallen, i kategorin årets design- och varumärkesbyrå, stod Considägda Paradigm som för fjärde året i rad topplacerar sig. – ”Det känns fantastiskt kul att Paradigms hårda arbete uppmärksammas på detta sätt, både från juryn och från våra kunder”, säger Peter Hellgren, VD & grundare för Consid AB.

Det var under hösten 2019 som den prisbelönta varumärkesbyrån Paradigm blev en del av IT- och kommunikationsbolaget Consid. Consid, har under fler år tillbaka, varit ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag inom IT, kommunikation och digital transformation. I och med adderingen av Göteborgsbaserade Paradigm breddades utbudet av varumärkesrelaterade tjänster.

– I och med Paradigm kan vi erbjuda skräddarsydda och digitala helhetslösningar till alla typer av bolag. Paradigm har verkligen varit med och spetsat till vårt strategiska erbjudande som digital helhetspartner. Det är därför extra roligt att även i år ta emot en pallplats i denna utmärkelse. Vi ser det som ett kvitto på bolagets aktualitet och starka leverans, säger Peter Hellgren, VD & grundare för Consid AB.

Varumärkestävlingen Årets Byrå är den största branschstudien i sitt slag och i år arrangeras tävlingen för 20:e året i rad. Totalt deltar 142 byråer inom 14 kategorier och till grund för årets studie ligger närmare 2300 enskilda bedömningar från marknadschefer och kommunikationsköpare. Såhär kommenterar Paradigms kontorschef Jeanette Arvidsson 3:e platsen;

– Att få motta ännu en pallplats i denna utmärkelse är en bekräftelse på det som ligger oss varmast om hjärtat, att vårt strategiska varumärkesarbete skapar riktigt värde för våra kunder, säger Jeanette.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser