2020-02-21

Paradigm på prispallen när Sveriges Bästa Varumärkesbyrå korades

Igår avgjordes den prestigefyllda varumärkestävlingen Årets Byrå. På prispallen, i kategorin årets design- och varumärkesbyrå, stod Considägda Paradigm som för fjärde året i rad topplacerar sig. – ”Det känns fantastiskt kul att Paradigms hårda arbete uppmärksammas på detta sätt, både från juryn och från våra kunder”, säger Peter Hellgren, VD & grundare för Consid AB.

Det var under hösten 2019 som den prisbelönta varumärkesbyrån Paradigm blev en del av IT- och kommunikationsbolaget Consid. Consid, har under fler år tillbaka, varit ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag inom IT, kommunikation och digital transformation. I och med adderingen av Göteborgsbaserade Paradigm breddades utbudet av varumärkesrelaterade tjänster.

– I och med Paradigm kan vi erbjuda skräddarsydda och digitala helhetslösningar till alla typer av bolag. Paradigm har verkligen varit med och spetsat till vårt strategiska erbjudande som digital helhetspartner. Det är därför extra roligt att även i år ta emot en pallplats i denna utmärkelse. Vi ser det som ett kvitto på bolagets aktualitet och starka leverans, säger Peter Hellgren, VD & grundare för Consid AB.

Varumärkestävlingen Årets Byrå är den största branschstudien i sitt slag och i år arrangeras tävlingen för 20:e året i rad. Totalt deltar 142 byråer inom 14 kategorier och till grund för årets studie ligger närmare 2300 enskilda bedömningar från marknadschefer och kommunikationsköpare. Såhär kommenterar Paradigms kontorschef Jeanette Arvidsson 3:e platsen;

– Att få motta ännu en pallplats i denna utmärkelse är en bekräftelse på det som ligger oss varmast om hjärtat, att vårt strategiska varumärkesarbete skapar riktigt värde för våra kunder, säger Jeanette.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter