2020-12-08

Peter Hellgren kan bli “Årets Jönköpingsbo”

Peter Hellgren kan bli “Årets Jönköpingsbo”

Det har blivit dags för Jönköpings-Postens läsare att kora ”Årets Jönköpingsbo” och Consids vd, Peter Hellgren, är en av de elva kandidaterna. Utmärkelsen är ett sätt att belöna och uppmärksamma den som betyder något positivt för Jönköpingsområdet och dess  utveckling.

Det är tionde året i rad som Jönköpings-Posten prisar ”Årets Jönköpingsbo”. Under året har en person i månaden presenterats som ”Månadens Jönköpingsbo”. Peter Hellgren fick utmärkelsen i augusti i år med motiveringen:
“Gasell-företag åtta år i rad, superföretag sju år i rad, karriärföretag fem år i rad, dessutom utnämnt till Sveriges bästa arbetsgivare, Årets vd och flera nomineringar om Sveriges snyggaste kontor. Onsdagen den 26 augusti utsågs Peter Hellgren även till Årets företagare i Jönköpings län 2020. Consid, som vd:n Peter Hellgren grundade för 20 år sedan har rönt stora framgångar. När omsättningen nu spräckt en-miljards-gränsen belönas Peter Hellgren till MånadensJönköpingsbo.”
Förra året gick utmärkelsen till Biståndsarbetaren Marianne Sandqvist på hjälporganisationen Sam-Hjälp. I år sitter hon med i juryn, som tillsammans med tidningens läsare utser ”Årets Jönköpingsbo”.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter