Pressmeddelande - 07 feb 2022

Peter Hellgren inflytelserikast inom tech

PRESSMEDDELANDE 2022-02-07

Consids vd, Peter Hellgren, har utnämnts till en av de mest inflytelserika inom tech. Tech50 är listan över de mäktigaste inom tech i Sverige 2022 och har tagits fram av representanter för IDG och Techsverige.

Peter Hellgren
Peter Hellgren, med sin bok Folkhemmet 4.0.

-Otroligt roligt att få finnas med på den prestigefulla listan. Det är experter som tar fram namnen och det är särskilt roligt att de nämner vår pod, Digitala influencer-podden som ett av skälen till placeringen, säger Peter Hellgren.

Tech50 är en del av Tech Awards som går av stapeln på Sergel Hub i Stockholm den 22 mars. Då utses vem på listan som satt störst avtryck under det senaste året, och delar ut priser i ytterligare fem kategorier. Det är stenhård konkurrens. Med på listan finns giganter som Daniel Ek, Spotify, Helene Barnekow, vd Microsoft, Khashayar Farmanbar, energi- och digitaliseringsminister och Sebastian Siemiatkowski, vd Klarna. Motiveringen till Peter Hellgrens utnämning lyder: ”Peter Hellgren är vd på ett kraftigt växande konsultbolag som finns över hela Sverige. Han brinner för digitalisering, vilket lyfts i den egna Digitala influencer-podden.”

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag och erbjuder konsulttjänster inom it, management och digital marknadsföring och omsätter över 1,3 miljarder kronor årligen. 2021 ser ut att bli det starkaste året i företagets 20-åriga historia. Consid har över 1 500 anställda och utsågs nyligen till Sveriges Bästa Arbetsgivare. Dagens Industri har prisat Consid nio år på raken som snabbväxande Gasellföretag.

Nathalie Besèr, kommunikationschef Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30 Read More

Vill du veta mer?

Hör av dig

  Ta del av fler nyheter

  bilprovningen
  Pressmeddelande, Sverige

  Bilprovningen väljer Consid som digitaliseringspartner

  2022-05-24

  När Bilprovningen nu söker en partner för att intensifiera arbetet med att digitalisera kundresan föll valet på Consid. Målsättningen är att fortsatt vara kundernas förstahandsval på fordonsbesiktningsmarknaden.

  Norge, Pressmeddelande, Sverige

  Ny chef för Consid i Gävle

  2022-05-20

  It- och kommunikationsföretaget Consid expanderar kraftigt i Gävle. De närmaste två åren förväntas satsningen ge ett 40-tal nya arbetstillfällen. Skutskärbon Therese Murdock är Consids nye kontorsansvarige i Gävle och den som ska leda satsningen.

  Oslo
  Norge, Pressmeddelande, Sverige

  Rekordstart för Consid i Norge

  2022-05-18

  Etableringen av Consid i Norge har fått en rekordstart. På några få månader har företaget anställt ett 20-tal personer, skaffat nytt kontor och ingått avtal med ett 15-tal kunder.

  Isac Gunnarsson, studentambassadör i Karlstad, Diana Kalafs, rekryterare HR i Karlstad
  Pressmeddelande

  Consid Karlstad först att anställa studentambassadör

  2022-05-18

  It-konsultbolaget Consid växer i rekordfart. För att locka unga talanger till bolaget anställer Karlstadkontoret nu en studentambassadör.

  Ladda fler