2023-02-27

Peter Hellgren – mest inflytelserika inom tech 2023

Consids vd, Peter Hellgren, har återigen utnämnts till en av de mest inflytelserika inom tech. Tech50 är listan över de mäktigaste inom tech i Sverige 2023 och har tagits fram av representanter för Foundry och Techsverige.

– Det är en ära att återigen få vara med på Tech50-listan tillsammans med så många andra inspirerande och kompetenta personer inom tech. Consid arbetar alltid med att hitta nya sätt att inspirera och gå mot strömmen, att få vara med på Tech Awards prestigefulla listan är ett kvitto på att vi fortsätter göra just det, säger Peter Hellgren, vd på Consid.

Tech50 är en del av Tech Awards som går av stapeln på Sergel Hub i Stockholm den 22 mars. Då utses vem på listan som satt störst avtryck under det senaste året. Med på årets lista finns giganter som Vahid Zohali, vd på IBM Sverige, Joel Hellermark, grundare av Sana Labs och Allison Kirkby, vd för Telia.

Motiveringen till Peter Hellgrens utmärkelse lyder: ”Prisbelönta it-konsultbolaget Consids vd menar att snabbhet är den enskilt viktigaste faktorn för framgång. Poddare som brinner för entreprenörskap och digitalisering.”

Podden, som motiveringen refererar till är Digitala Influncer-podden, där Peter Hellgren möter ett urval av Sveriges främsta digitala influencers som alla på olika sätt driver digitaliseringen framåt på ett föredömligt sätt inom sina respektive områden. Bland annat har personer som Anders Borg, Sveriges fd. finansminister, Anna Wikland, chef för Google i Sverige och Hélène Barnekow, f.d. vd för Microsoft Sverige gästat podden.

– Det är extra roligt att podden omnämns i nomineringen. Det är ett av många initiativ där Consid arbetar med att belysa digitaliseringens roll i samhällsutvecklingen. Att få göra det tillsammans med de främsta experterna inom sina respektive områden är helt fantastiskt, säger Peter Hellgren

Peter Hellgren, vd på Consid

Consid är ett av Nordens snabbast växande bolag och erbjuder konsulttjänster inom it, management och digital marknadsföring. Bolaget utsågs nyligen till Sveriges Bästa Arbetsgivare för andra året i rad och fortsätter expandera till flera länder runt om i norra Europa.

Ta del av hela listan här.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter