2022-02-21

PRV väljer Consid

PRESSMEDDELANDE 2022-02-21

PRV väljer Consid

Patent- och registreringsverket, PRV, har valt Consid som leverantör av it-konsulttjänster. Ramavtalet inkluderar såväl resurskonsulter som uppdragskonsulter. Avtalet uppskattas vara värt 50 miljoner kronor över fyra år.

Peter Hellgren, vd Consid
Peter Hellgren, vd Consid.

-Det är spännande att få arbeta med en kund som PRV som ligger i teknikens och utvecklingens framkant för att stärka tillväxt och konkurrenskraft i Sverige. Att få vara med i den digitaliseringsresan är fantastiskt roligt, säger Peter Hellgren vd Consid.

Det är Consid och Visma Consulting som fått ramavtalet av PRV kring konsulttjänster. I utvärderingen av anbuden bedömdes bland annat leverantörernas genomförandeplan i ett fiktivt uppdrag utifrån de tre utvärderingskriterierna Bemanning, Samordning och koordinering samt Kvalitet. Det nya upphandlingsavtalet börjar gälla i februari 2022 och sträcker sig alltså upp till fyra år. Uppdragen kommer i huvudsak att utföras i PRV:s lokaler i Stockholm och Söderhamn.

– Vi är mycket stolta att få förtroende från PRV att leverera it-konsulttjänster. Vi levererar ju kompetens till en lång rad myndigheter och storföretag och har len bred erfarenhet av hjälpa myndigheter och företag i deras digitaliseringsprocess. Vi ser fram emot att få utveckla PRV och hjälpa dem i att möta framtidens möjligheter inom it, säger Peter Hellgren.

 

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter