PRESSMEDDELANDE 2021-01-29

Consid prisas i reklamtävling

Reklamtävlingen ”Din Bästa Sida” ger Consid Communication första pris för kampanjen som byrån tagit fram för Borås City. Kampanjen går ut på att få folk att hålla avstånd och visa omtanke för varandra.

Det är i kategorin “Röda Tråden”- där förmågan att hålla i den röda tråden vid marknadsföring i flera olika kanaler bedöms – som Consid tar förstapriset. Det var sammantaget ett 30-tal bidrag som tävlade i kategorin och det vinnande bidraget, som uppmanar till att visa kärlek genom att hålla avstånd, innehåller bland annat en bild som föreställer en chokladask med några få chokladbitar i, med rymligt avstånd mellan varje.

-Trots att det är ett allvarligt ämne så ville vi inte använda pekpinnar, utan satsade mer på glimten i ögat, säger Caroline Wallin på Borås City till Borås Tidning.

Digitalt firande på behörigt avstånd på Consid i Borås.  Foto:Jan Petersson, Borås Tidning

Prisutdelningsgalan hölls digitalt och Fredrik Lindström, känd från “På Spåret” underhöll. På Consids kontor i Borås följde vinnarna galan online, och firade – på behörigt avstånd.

Borås Tidning och Ulricehamns Tidning skriver utförligt om priserna.

https://www.bt.se/naringsliv/allt-ar-digitalt-men-anda-trevligt-6302fbfb/

http://Nathalie%20Besèr

Nathalie Besèr

Presskontakt

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser