Pressmeddelande – 02 nov 2021

Sitevision prisar Considare

PRESSMEDDELANDE 2021-11-02

Två Considmedarbetare, Lisa Siljeblad och Alexander Gustafsson, får utmärkelsen MVP (Most Valuable Professional) från den svenska CMS-plattformen Sitevision.

För andra året i rad delar Sitevision ut utmärkelsen Most Valuable Professional – efter en omfattande process där förståelse för SiteVision-plattformen premieras. Utmärkelsen går till personer som har stor kunskap om produkten, som visar extra stort engagemang och bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential.

Även i år är det två medarbetare från Consid som får ta emot utmärkelsen. Lisa Siljeblad, projektledare och informationsarkitekt, samt Alexander Gustafsson, arkitekt och affärsutvecklingsansvarig.

– Lisa Siljeblad och Alexander Gustafsson har jobbat länge med Sitevision och alltid engagerat sig helhjärtat i plattformens möjligheter. De delar generöst med sig av sin egen kunskap och Consids erfarenheter till kunder och andra användare i vår community, säger Erik Stenman som är försäljningschef på Sitevision.

Lisa Siljeblad, Sitevisionexpert på Consid.

-Det är roligt att det jobb man gör uppmärksammas på det här sättet, säger Lisa Siljeblad.

Alexander Gustafsson mottog utmärkelsen även i fjol och blir där med en av totalt tre som tilldelats utmärkelsen två gånger. Förra året fick även Katarina Stekovic, säljchef Jönköping, utmärkelsen från Sitevision. Det innebär att Consid nu är den enda Sitevision-partnern som har tre medarbetare som tilldelat MVP-utmärkelsen.

Alexander Gustafsson, Affärsutvecklingsansvarig Sitevision på Consid
Alexander Gustafsson, Affärsutvecklingsansvarig Sitevision på Consid

– Det känns fantastiskt och så klart lite extra kul att dessutom få ta emot utmärkelsen för andra året i rad, säger Alexander Gustafsson.

Consid är en av två aktörer som besitter högsta partnerskapsnivå hos Sitevision, som Platinum Partner. Consid har dessutom Nordens största Sitevision-team där samtliga utvecklare är certifierade av Sitevision och levererar smarta och förvaltningsbara Sitevision-lösningar.

Consid har tagit fram flertalet webbplatser och intranät som prisats och nominerats i bland andra Web Service Award, Svenska Designpriset, Publishingpriset och Guldhanden. Några av de lösningar som uppmärksammats:

Nathalie Besèr, kommunikationschef Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Vill du veta mer?

Hör av dig