Pressmeddelande - 13 okt 2022

Sitevision prisar återigen Considare

PRESSMEDDELANDE 2022-10-13

Considmedarbetarna Alexander Gustafsson, Ellinor Hallett och Louise Ohlin får utmärkelsen MVP (Most Valuable Professional) av den svenska CMS-plattformen Sitevision.

För tredje året i rad delar Sitevision ut utmärkelsen Most Valuable Professional – efter en omfattande process där förståelse för SiteVision-plattformen premieras. Utmärkelsen går till personer som har stor kunskap om produkten, som visar extra stort engagemang och bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential.

I år är det inte mindre än tre medarbetare från Consid som får ta emot den prestigefyllda utmärkelsen. Louise Ohlin, kundansvarig, Ellinor Hallett, projektledare och utvecklare samt Alexander Gustafsson, affärsutvecklingsansvarig och arkitekt.

– Ellinor Hallett och Alexander Gustafsson har jobbat länge med Sitevision plattformen engagerar sig helhjärtat i både plattformens möjligheter men även i vårt community. Louise Ohlin i sin roll som kundansvarig har en viktig roll flertalet kunddialoger och framför allt i plattformens framdrift inom idrottssverige, säger Nadia Cabezas som är partneransvarig på Sitevision.

Alexander Gustafsson har fått priset lika många gånger som det deltas ut.

Alexander Gustafsson har i och med årets utmärkelse mottagit MVP-titeln tre år i rad och blir där med en av två personer som tilldelats utmärkelsen samtliga gånger som den utdelats.

– Det känns fantastiskt att få ta emot en så här prestigefylld utmärkelse för tredje året i rad, säger Alexander Gustafsson.

Ellinor Hallett, som även var projektledare för fjolårets vinnare av Sitevision Awards, är mycket glad för utmärkelsen.

Ellinor Hallet
Ellinor Hallet.

– Jag känner mig verkligen hedrad! Extra roligt är det att jag i år har jobbat med Sitevision i exakt 10 år, vilket fantastiskt sätt att fira detta på med att bli uppmärksammad som MVP för sitt arbete, säger hon.

Louise Ohlin har under senaste året varit den drivande personen bakom ett attraktivt erbjudande tillsammans med Sitevision för Sveriges idrottsrörelse, vilket resulterat i över 130 nya kunder inom segmentet i skrivande stund.

Louise Ohlin, Consid.
Louise Ohlin, Consid.

– Jag är oerhört glad över denna utmärkelse och det känns verkligen roligt att det arbete man lägger ner uppmärksammas på detta sätt, tack! säger Louise Ohlin.

Consid är en av två aktörer som besitter högsta partnerskapsnivå hos Sitevision, som Platinum Partner. Consid har dessutom Nordens största Sitevision-team där samtliga utvecklare är certifierade av Sitevision och levererar smarta och förvaltningsbara Sitevision-lösningar.

Consid har tagit fram flertalet webbplatser och intranät som prisats och nominerats i bland andra Web Service Award, Svenska Designpriset, Publishingpriset och Sitevision Awards. Bland årets finalister i Sitevision Awards är hälften av finalisterna kunder till Consid.

Nathalie Besèr, kommunikationschef Consid

Nathalie Besèr

Kommunikationschef och Hållbarhetsansvarig

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30 Läs mer

Vill du veta mer?

Hör av dig

  Ta del av fler nyheter

  Dalahäst
  Pressmeddelande

  Per Thulemark leder Consids expansion i Dalarna

  2022-11-30

  Per Thulemark, tidigare CIO på Leksands kommun, är etableringsansvarig när nordens snabbast växande it- och kommunikationsbolag, Consid, kommer till Dalarna. Etableringen innebära ett 40-tal nya jobb under de kommande två åren och ambitionen är att skapa nya hållbara arbetstillfällen i regionen.

  Oslo
  Norge, Pressmeddelande

  Consid skriver prestigefullt avtal med Oslo kommune

  2022-11-23

  Sveriges ledande it- och kommunikations bolag Consid har på korttid efter sin expansion till Oslo redan hunnit göra sig ett namn på den norska marknaden. Företaget har vunnit ett eftertraktat avtal med Norges största arbetsgivare, Oslo Kommune. Ramavtalet sträcker sig över fyra år med ett totalt värde på 650 miljoner norska kronor.

  Hamburg
  Pressmeddelande

  Consid expanderar till Tyskland

  2022-11-22

  Consid, ett av Sveriges största it-företag, expanderar nu till Tyskland. Företaget siktar på att ha över 130 anställda före utgången 2024. Målsättningen är att bli störst i norra Europa inom fem år. 

  Dagens industri
  Consid i media, Pressmeddelande, Sverige

  Dagens industri om Consid: De är bäst i Sverige

  2022-11-17

  Hur väl arbetsgivare lever upp till sina medarbetares förväntningar är en viktig måttstock för trivsel. Årets lista över Sveriges bästa arbetsgivare toppas för andra året i rad av konsultbolaget Consid.

  Ladda fler