PRESSMEDDELANDE 2020-12-10

E-handelsguru till Halmstadskontoret

Under hösten etablerade sig IT- och kommunikationsföretaget Consid i Halmstad. Rekryteringen är nu i full gång. Kontorsansvarig blir Halmstadbon Stuart McDougall, välkänd e-handelsspecialist.

Stuart McDougall kommer senast från Bole Sverige AB där han var vd. Han har även ansvarat för e-handel och digitala affärer på bland annat Cheapy bygghandel och Woody bygghandel.

Stuart McDougall

– Jag har jobbat med e-handel i över 10 år. Erfarenhet och ödmjukhet inför de digitala utmaningarna är en bra förutsättning för framgång, men nyckeln är att alltid ha kunden i fokus. Consid är hands down bäst i landet när det gäller modern digital utveckling kopplad till strategi och innovation, och det är anledningen till att jag tackade ja till jobbet, säger Stuart Mcdougall.

Förra året omsatte Consid över en miljard kronor och resultatet för det tredje kvartalet 2020 är det starkaste hittills. Företaget är ett av Sveriges snabbast växande och Halmstad är det tjugofjärde kontoret som öppnas i landet.

Rekryteringen är nu i full gång. Consid har redan genomfört ett tjugotal intervjuer och anställt flera personer.

– Det är högt tryck i rekryteringsprocesserna just nu, vi har fått in många ansökningar från såväl duktiga och erfarna utvecklare som UX designers och projektledare. Det finns extremt mycket bra kompetens i Halmstad med omnejd. Halmstads högskola levererar arbetskraft med hög digital kunskap varje år och det, i kombination med tillväxttakten vi har framför oss, gör att framtiden ser mycket ljus ut.

http://Nathalie%20Besèr

Nathalie Besèr

Presskontakt

nathalie.beser@consid.se 073-056 70 30

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser