2020-12-10

Stuart McDougall blir ansvarig för Halmstadskontoret

E-handelsguru till Halmstadskontoret

Under hösten etablerade sig IT- och kommunikationsföretaget Consid i Halmstad. Rekryteringen är nu i full gång. Kontorsansvarig blir Halmstadbon Stuart McDougall, välkänd e-handelsspecialist.

Stuart McDougall kommer senast från Bole Sverige AB där han var vd. Han har även ansvarat för e-handel och digitala affärer på bland annat Cheapy bygghandel och Woody bygghandel.

Stuart McDougall

– Jag har jobbat med e-handel i över 10 år. Erfarenhet och ödmjukhet inför de digitala utmaningarna är en bra förutsättning för framgång, men nyckeln är att alltid ha kunden i fokus. Consid är hands down bäst i landet när det gäller modern digital utveckling kopplad till strategi och innovation, och det är anledningen till att jag tackade ja till jobbet, säger Stuart Mcdougall.

Förra året omsatte Consid över en miljard kronor och resultatet för det tredje kvartalet 2020 är det starkaste hittills. Företaget är ett av Sveriges snabbast växande och Halmstad är det tjugofjärde kontoret som öppnas i landet.

Rekryteringen är nu i full gång. Consid har redan genomfört ett tjugotal intervjuer och anställt flera personer.

– Det är högt tryck i rekryteringsprocesserna just nu, vi har fått in många ansökningar från såväl duktiga och erfarna utvecklare som UX designers och projektledare. Det finns extremt mycket bra kompetens i Halmstad med omnejd. Halmstads högskola levererar arbetskraft med hög digital kunskap varje år och det, i kombination med tillväxttakten vi har framför oss, gör att framtiden ser mycket ljus ut.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter