2020-08-14

Sveriges bästa arbetsgivare intar Borlänge

Den digitala helhetspartnern Consid, verksamma inom ett stort antal branscher och tekniker, har sedan starten år 2000 haft en mycket stark tillväxt. Under 2019 omsatte bolaget över 1 miljard kronor och prognosen för 2020 är 1,2 miljarder kronor. Nu har det blivit dags för Sveriges bästa arbetsgivare två år i rad att inta ny mark. Hösten väntar och så även Borlänges mest innovativa kontor.

Gävle, Nyköping, Borås, Kalmar: listan kan göras lång över Consids nyöppnade kontor runtom i landet där bolaget snabbt skapat nya arbetstillfällen genom sina innovativa tjänster. Nu inleder miljardbolaget hösten med en storsatsning även i Dalarna som sprider värdefull expertis i hela regionen och öppnar upp för ett 50-tal nya arbetstillfällen. 22 kontor ska bli 23. Simon Hoof, Förvärvs- och Etableringsansvarig på Consid, berättar om planerna;

– Borlänge är en mycket bra knytpunkt som i dagsläget skulle ge oss en fördelaktig koppling till Gävle och andra kontor i närområdet. Här ser vi dessutom en ort med många intressanta företag och kunder och stora möjligheter till rekrytering i världsklass. De etablerade relationerna både till lokala kunder och leverantörer i regionen samt vår lokala leverans och styrning är mycket positiva faktorer i denna etablering.

Consid har de senaste åren hyllats för sitt arbete och utsetts till både Dagens Industris Gasellföretag åtta år i rad och Veckans Affärers Superföretag sju år i rad. Med ett ständigt utvecklat utbud har bolaget tagit flertalet stora steg framåt där förärvning av bolag med expertis inom varumärkesstrategi och reklam varit ett led. Nu hoppas Consid på att kunna erbjuda ett fortsatt helhetsgrepp kring den digitala transformationen och varumärkesbyggande även i Borlänge. Peter Hellgren, VD på Consid, delar med sig av tankarna kring bolagets expansion;

– Vi ser mycket fram emot att välkomna en rad nya medarbetare till oss på Consid, där vi tack vare vår storlek kommer kunna erbjuda kvalificerade roller och erfarenheter. Vi har längtat efter att etablera oss vidare och att få skapa ännu en mötesplats för våra 1000 anställda att vara stolta över. Det känns väldigt roligt! Ett spännande avslut på 2020 väntar och Borlänge blir ett första steg vidare på vår resa där vi nu kommer kunna erbjuda fler kunder den unika expertis vi besitter.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter