2022-02-15

Sveriges bästa företag i e-sport ska krönas

PRESSMEDDELANDE 2022-02-07

Consids vd, Peter Hellgren, har utnämnts till en av de mest inflytelserika inom tech. Tech50 är listan över de mäktigaste inom tech i Sverige 2022 och har tagits fram av representanter för IDG och Techsverige.

Peter Hellgren
Peter Hellgren, med sin bok Folkhemmet 4.0.

-Otroligt roligt att få finnas med på den prestigefulla listan. Det är experter som tar fram namnen och det är särskilt roligt att de nämner vår pod, Digitala influencer-podden som ett av skälen till placeringen, säger Peter Hellgren.

Tech50 är en del av Tech Awards som går av stapeln på Sergel Hub i Stockholm den 22 mars. Då utses vem på listan som satt störst avtryck under det senaste året, och delar ut priser i ytterligare fem kategorier. Det är stenhård konkurrens. Med på listan finns giganter som Daniel Ek, Spotify, Helene Barnekow, vd Microsoft, Khashayar Farmanbar, energi- och digitaliseringsminister och Sebastian Siemiatkowski, vd Klarna. Motiveringen till Peter Hellgrens utnämning lyder: “Peter Hellgren är vd på ett kraftigt växande konsultbolag som finns över hela Sverige. Han brinner för digitalisering, vilket lyfts i den egna Digitala influencer-podden.”

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag och erbjuder konsulttjänster inom it, management och digital marknadsföring och omsätter över 1,3 miljarder kronor årligen. 2021 ser ut att bli det starkaste året i företagets 20-åriga historia. Consid har över 1 500 anställda och utsågs nyligen till Sveriges Bästa Arbetsgivare. Dagens Industri har prisat Consid nio år på raken som snabbväxande Gasellföretag.

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter