2020-08-22

Tipsa om IT-konsult – bli miljonär!

Tipsa om IT-konsult – bli miljonär!

IT-jätten Consid expanderar ytterligare och erbjuder nu hittelön på upp till 1,2 miljoner kronor till den som tipsar om nya IT-konsulter. För varje tips som leder till en anställning på företaget erhålls 40 000 kronor. Sammantaget kan en person tipsa om upp till 30 konsulter.

Just nu är efterfrågan på IT-tjänster rekordstor och Consid har fullt upp med att rekrytera personal. Företaget behöver ett stort antal nya konsulter den närmaste tiden, främst .Net-, Java- och Frontendutvecklare. Det finns också stora behov av UX/UI designers och testare med automatiseringserfarenhet.

– Det är fantastiskt att det finns en sådan stor efterfrågan på våra tjänster. Nu måste vi se till att snabbt hitta rätt kompetens så att vi inte missar uppdrag i framtiden, säger Peter Hellgren vd på Consid.

Kandidaten måste ha minst tre års erfarenhet, när det gäller vissa uppdrag krävs minst fem års erfarenhet. Kandidaten måste ha kontaktats och informerats om att en rekryterare kommer att höra av sig. Tipsaren måste skicka med kandidatens cv eller Linkedin-profil. Det är helt ok att tipsa om sig själv!

Rekryteringsbonusen betalas ut i två omgångar; 20 000 kronor i samband med att konsulten börjar jobba och resterande 20 000 kronor när konsulten i fråga har varit anställd under sex månader.

Tipsen skickas in via länk: https://consid.se/lediga-tjanster/rekryteringstips/

Sedan starten år 2000 har Consid varit en av Sveriges mest snabbväxande IT-konsultföretag med tunga digitaliseringsuppdrag i såväl privat och offentlig sektor. Förra året omsatte företaget över en miljard kronor.

För frågor om rekryteringsbonusen kontakta:

Anita Beslic, HR- och rekryteringsansvarig

anita.beslic@consid.se 076-943 02 38

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter