Tre snabba med innovation-PEO

 

 

Vi är otroligt glada över att ha lanserat vårt nya affärsområde Innovation med Peo Strömberg i spetsen. Vi ställde tre snabba frågor till honom kring affärsområdet och vad vi kommer att erbjuda inom ramarna för det.

Hej Peo! Du är affärsområdeschef för vårt nya affärsområde Innovation. Vad kommer vi erbjuda inom ramarna för affärsområdet Innovation?

Innovation är ett väldigt vitt begrepp, nästan lite flummigt. För att reda ut begreppen kommer vi initialt att arbeta med två färdiga paketeringar riktade mot olika målgrupper, som ska vara lätta att prova på och snabbt uppvisa tydliga resultat.

Varför är det här så viktigt för företag och organisationer?

Det handlar om att vara relevant för sina kunder. Innovationscykeln kunde tidigare ligga på tio år, men den närmar sig nu snabbt noll. Därför måste företag och organisationer hitta sitt eget sätt att jobba med innovation och idégenerering, både internt och externt, för att överleva.

Varför ska man välja att jobba med Consid när det kommer till innovation?

Därför att vi lever som vi lär och levererar därefter.

Är du nyfiken på mer kring vad vi kan erbjuda inom ramarna för affärsområdet Innovation? Tveka inte att kontakta oss!

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Gasellföretag Dagens Industri

Gasellföretag
8 år i rad

Superföretag Veckans Affärer IT-konsultbolag

Superföretag
7 år i rad

Karriärföretag 2020

Karriärföretag
5 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser