Uppsalabolaget teamar upp med fastighetsappen Tmpl

– ska revolutionera vardagen i hem och på kontor

Pressmeddelande / 2020-03-20

Tmpl är ett PropTechbolag som utvecklar en digital plattform för kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Nu har IT-konsultbolaget Consid ingått samarbetsavtal med bolaget året ut och ska hjälpa Tmpl att göra livet enklare för såväl hyresvärdar som hyresgäster.  

Effektivisering och automatisering av vardagslivet är något som blivit allt mer populärt. Nu vill Tmpl förenkla livet ytterligare för både hyresvärdar och hyresgäster, som genom deras digitala plattform exempelvis kan boka tvättid, dela på verktyg och få rabatterade matleveranser.

– Det finns en stor efterfrågan av digitalisering i fastighetsbranschen och ­vi på Tmpl vill såklart möta detta behov på bästa sätt. Beslutet att ta in Consid-konsulter för vidareutveckling av plattformen tar oss vidare i den riktningen, säger Victoria Lenander, COO och Business Developer på Tmpl.

Tmpl har växt i rekordfart och har redan över 20 medarbetare. Vasakronan är en av de aktörer som tror starkt på bolaget och tillsammans har man bildat det samägda bolaget Tmpl Work som fokuserar på plattformslösningen för kommersiella fastigheter. Även Wallenstam tror starkt på Tmpl och har investerat 10 miljoner kronor i bostadsappen. Nu blir även Consid en digital partner till bolaget, där tre konsulter från Uppsalakontoret kommer att vara hos Tmpl året ut.

 – Det är verkligen kul att få jobba med ett företag som ligger i framkant inom digitaliseringen och som vill skapa en ny viktig samhällsfunktion, avslutar Niclas Hedenskog, VD på Consid Uppsala.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser