Värnamo kommun lanserar nytt intranät

Pressmeddelande / 2017-03-14

Värnamo kommun har precis lanserat en ny version av sitt intranät. Intranätet är byggt i SiteVision av IT-företaget Consid som har ett av sina tolv kontor i Värnamo.

Värnamo kommuns intranät används dagligen av nästan 3000 medarbetare. Det nylanserade intranätet, som bygger på SiteVision Social Collaboration, är såväl responsivt som socialt vilket bjuder in användarna att samverka både internt men även med externa samarbetspartners som också kan bjudas in till intranätet. IT-företaget Consid, som har ett av sina tolv kontor i Värnamo, har varit en betydande part i utvecklingen, inklusive koncept, design och utveckling.

– Vi är väldigt glada över att vi har fått den stora förmånen att jobba med Värnamo kommun. Gnosjöregionen är otrolig viktig för oss, inte minst sett till vårt bolags nära koppling hit, säger Peter Hellgren, vd för Consid.

http://Therese%20Eriksson%20Varumärkesansvarig%20Consid

Therese Eriksson

Presskontakt

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser