2022-10-20

Vinst för Considkund på Sitevision Award

PRESSMEDDELANDE 2022-10-20

Consid dominerade starkt i finalfältet på Sitevision Awards 2022 och kammade slutligen hem ett förstapris. Kommunals A-kassa vann i kategorin “Bästa webbplats med marknadsförande syfte” för att den “har en medmänsklig ton och extra stort fokus på användarnas behov”.

Kommunals a-kassa
Kommunals A-kassas webbplats.

 

-Jag är oerhört stolt över vinsten och hela teamet som arbetat i projektet! Kommunals a-kassa var från start tydliga med att de ville göra ett omtag kring struktur och innehåll, och försöka möta sina medlemmar på ett bättre sätt. De gav oss stort förtroende avseende UX-arbetet och det satte tonen för hela webbprojektet. De har dessutom själva arbetat föredömligt med innehållet för att möta sina medlemmar på bästa sätt, säger Anna Rundqwist, Consid, som är projektledare för Kommunals A-kassas webbplats.

Anna Rundqwist, projektledare Consid Öst
Anna Rundqwist, projektledare på Consid.

Sitevision Awards delas ut i tre kategorier. ”Bästa intranät”, ”bästa webbplats i kategorin samhällsinformerande webbplats”, samt i kategorin ”marknadsförande webbplats”. Hälften av alla finalisterna var kunder som har Consid som partner och leverantör. Bland dem fanns: Kungahuset, SBAB Bank, Kommunals A-kassa, Folktandvården Östergötland, Jordbruksverket och Region Östergötland.

-Det är alla väldigt viktiga kunder till oss och det känns fantastiskt att vi med utmärkelserna kan visa att webbplatserna och intranäten är bäst i Sverige, säger Alexander Gustafsson.

Motiveringen till årets segrare lyder:

“Vinnaren i kategorin bästa webbplats med marknadsförande syfte har en medmänsklig ton och extra stort fokus på användarnas behov. Webbplatsen ger användarna den information och de instruktioner de behöver på ett enkelt och begripligt sätt. Och vinnaren har lyckats knäcka koden för att leverera rätt budskap, på rätt sätt till användare i en besvärlig situation.”

Sedan en tid tillbaka är Consid Sitevisions största partner med ett unikt erbjudande där Consid levererar helhetslösningar – från koncept, strategi och design, till utveckling av såväl mobila appar som applikationssystem, webbplatser samt intranät i olika typer av plattformar och programmeringsspråk.

Prisutdelningen skedde med pompa och ståt i Örebro i veckan under Sitevisiondagarna. I fjol fick bland annat Consids kund Hässleholm miljö ta emot pris för bästa offentliga webbplats (numera kategorin samhällsinformerande webbplats). Hässleholm miljö utvecklade tillsammans med Consid som partner en pedagogisk webbplats med namnet ”Mitt avtryck” för att lära så många som möjligt om källsortering, återvinning, och kretslopp.

 

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss.

0 / 255
Integritetspolicy

Ta del av fler nyheter