Vi är Consid

Consid är ett it- och kommunikationsföretag som erbjuder helhetslösningar inom it-tjänster, affärsutveckling och kommunikation. Vi har samlat landets främsta it-konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och har över 1 100 anställda, på 24 orter i Sverige, och omsatte 1,25 miljarder under 2020.

Vi för digitaliseringen framåt

Consid grundades för 20 år sedan av Peter Hellgren och Henrik Sandell med målet att bygga ett Sverige i digital framkant. Genom att kombinera långsiktig strategi med innovation stöttar vi våra kunders digitala transformation. Vi erbjuder heltäckande expertis inom allt ifrån IT-tjänster, IT-säkerhet, e-handel, affärsutveckling och digital kommunikation. Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag.

Utsedd till Sveriges bästa arbetsgivare

Consid har fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare. Under 2019 har vi även mottagit både Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Våra kunders affärsbehov i fokus

För att leverera högsta kvalitet och ständigt identifiera och realisera hållbara förbättringar tar vi hjälp av vårt kvalitets- och miljöledningssystem, certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Systemet utvecklas kontinuerligt för att vi ska kunna möta våra kunders förändrade affärsbehov.

Ta del av våra Årsredovisningar

Nyfiken på oss? Hör av dig!