Vi är Consid

Consid är ett it- och kommunikationsföretag som erbjuder helhetslösningar inom it-tjänster, affärsutveckling och kommunikation. Vi har samlat landets främsta it-konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och har över 1 100 anställda, på 24 orter i Sverige, och omsatte 1,25 miljarder under 2020.

Vi för digitaliseringen framåt

Consid grundades för 20 år sedan av Peter Hellgren och Henrik Sandell med målet att bygga ett Sverige i digital framkant. Genom att kombinera långsiktig strategi med innovation stöttar vi våra kunders digitala transformation. Vi erbjuder heltäckande expertis inom allt ifrån IT-tjänster, IT-säkerhet, e-handel, affärsutveckling och digital kommunikation. Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag.

Utsedd till Sveriges bästa arbetsgivare

Consid har fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare. Under 2019 har vi även mottagit både Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Våra kunders affärsbehov i fokus

För att leverera högsta kvalitet och ständigt identifiera och realisera hållbara förbättringar tar vi hjälp av vårt kvalitets- och miljöledningssystem, certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Systemet utvecklas kontinuerligt för att vi ska kunna möta våra kunders förändrade affärsbehov.

Nyfiken på oss? Hör av dig!