Vi gör verklighet av er vision med hållbar digitalisering

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Vi har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar vi fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Från strategi till mål – från idé till verklighet.

I behov av digital utveckling? Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss

Vi för digitaliseringen framåt

Consid grundades för 20 år sedan av Peter Hellgren och Henrik Sandell med målet att bygga ett Sverige i digital framkant. Idag är bolaget landets snabbast växande företag inom IT och kommunikation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovation utvecklar vi våra kunders digitala resa och erbjuder expertis inom allt ifrån IT-säkerhet och digital transformation till e-handel och marknadsföring.

Utsedd till Sveriges bästa arbetsgivare

Consid har fått en rad utmärkelser under åren. Vi har bland annat blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare tre år i följd, Gasellföretag nio år i rad, Superföretag nio år i rad och Karriärföretag sju år i rad.

Våra projekt uppmärksammas också ofta. Vi har exempelvis mottagit Svenska Designpriset, Guldhanden och Publishingpriset flertalet gånger tillsammans med våra kunder.

Våra kunders affärsbehov i fokus

För att leverera högsta kvalitet och ständigt identifiera och realisera hållbara förbättringar tar vi hjälp av vårt kvalitets- och miljöledningssystem, certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Systemet utvecklas kontinuerligt för att vi ska kunna möta våra kunders förändrade affärsbehov.

Experter inom hela digitaliseringsresan

Vi har jobbat med att hjälpa bolag och organisationer utvecklas i över 20 år. Vi har en djup kunskap inom ett brett spektra av olika organisationer och situationer. Vi vet vad som fungerar och inte.

Behöver ni kompetent it-konsult, digital strateg eller specialist inom kommunikation?

Inom ramarna för Consid finns expertkompetens inom allt från strategi, management och mer visionsnära delar till kommunikation, utveckling, förvaltning och vidareutveckling. Med våra 16 heltäckande kompetensområden har vi alltid en lösning som får din digitala huvudvärk att släppa.

Offentlig organisation eller privat bolag? Vi hjälper er

I över 20 år har vi hjälpt tusentals offentliga organisationer och privata bolag med deras digitala utmaningar. Har du som offentlig organisation en utmaning du vill ha hjälp med så löser våra experter på offentlig sektor det. Är du istället en privat aktör som behöver hjälp så reder våra företagsexperter ut era frågetecken.

Vi löser era problem

Sedan starten har problemlösning alltid stått i fokus. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ett problem är, vi hittar alltid en lösning. Med djup branscherfarenhet och över 25 kontor runt om i hela Sverige ligger det oss varmt om hjärtat . Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er.

Över 20 års erfarenhet

16 kompetens­områden

Över 1000 kundprojekt

Läs mer om vårt erbjudande

Några av våra tidigare projekt

Nyfiken på oss?

Hör av dig!

  Kontakta oss direkt

  Anita Beslic är HR-chef på Consid

  Anita Beslic

  HR- och rekryteringsansvarig

  anita.beslic@consid.se 076-943 02 38
  Christofer Fagerström, Försäljningschef på Consid

  Christofer Fagerström

  Försäljningschef

  christofer.fagerstrom@consid.se 073-417 62 43
  Peter Hellgren Consid VD

  Peter Hellgren

  CEO Consid AB

  peter.hellgren@consid.se +4673-350 88 70

  Vill du ta del av våra årsredovisningar?

  Till årsredovisningarna