Utmärkelser

Gasellföretag 9 år i rad / Karriärföretag 6 år i rad / Superföretag 8 år i rad

Vi tror på att göra bra saker. För våra medarbetare, kunder och för världen i stort. Detta speglas bland annat av vårt kulturarbete och av våra hållbara aktiviteter. Att digitalisera Sverige, göra IT-branschen mer jämställd och att ligga i framkant med ny innovation är bara några av de saker vi tror på. Här presenteras ett urval av de utmärkelser vi mottagit för vårt arbete, utmärkelser som representerar Consid och som vi är mycket stolta över.

Di Gasell

Sveriges bästa arbetsgivare

Karriärföretag

Di Gasell – 9 år i rad

Dagens industri utser varje år de mest framgångsrika och snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. Undersökningen rankar landets mest framgångsrika företag i 21 län, baserat på de fyra senaste årsredovisningarna. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Consid har utsetts till Gasellföretag 9 år i rad.

 

Karriärföretag – 6 år i rad

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som tilldelas ett exklusivt antal arbetsgivare i Sverige. Utmärkelsen  är en svensk kvalitetsstämpel som tilldelas de arbetsgivare som visar högsta möjliga kvalitet i arbetet för sina medarbetare. Consid har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag sex år i rad. 

 

Sveriges superföretag – 8 år i rad

Veckans Affärer presenterar i år Sveriges Superföretag. För att komma med i rankningen krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital, skriver Veckans Affärer. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven. Consid har utsetts till årets Superföretag 8 år i rad. 

– Vi är verkligen glada över att vårt arbete med att göra Consid till en trivsam arbetsplats där man som anställd både ska kunna utmanas och få balans i livet uppmärksammas.

Peter Hellgren

Utmärkelser Consid vunnit, loggor

Läs mer om våra utmärkelser

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig!

http://Therese%20Eriksson

Therese Eriksson

Brand Manager

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34