Utmärkelser

Sveriges bästa arbetsgivare / Gasellföretag 9 år i rad / Karriärföretag 7 år i rad / Årets Superföretag 9 år i rad

Vi tror på att göra gott. Både mot våra medarbetare, våra kunder och världen överlag. Detta återspeglas bland annat genom vårt kulturella arbete och våra hållbara aktiviteter. Att digitalisera Sverige, nå jämställdhet i IT -branschen och arbeta i framkant med innovation är några av de ledstjärnorna som leder oss framåt. Här är några av de utmärkelser vi har fått, priser som representerar Consid och som vi är väldigt stolta över!

Sveriges bästa arbetsgivare

Sveriges Bästa Arbetsgivare är en årlig undersökning som mäter arbetsgivares interna Employer Brand. Undersökningen genomförs bland ett företags egna medarbetare och avslöjar hur de bedömer sin nuvarande arbetsgivare. Consid blev 2021 utsedd till Sveriges bästa arbetsgivare bland samtliga branscher och kategorier.

 

Di Gasell – 9 år i rad

Varje år utser dagens industri de mest framgångsrika och snabbast växande företagen i Sverige som Gasellföretag. Undersökningen rankar landets mest framgångsrika företag i 21 län, baserat på de fyra senaste årsrapporterna. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att kallas ett gasföretag. Consid har blivit utsett till Gasellföretag nio år i rad.

 

Årets Karriärföretag – 7 år i rad

Karriärföretag är en årlig utmärkelse som ges till ett exklusivt antal arbetsgivare i Sverige varje år. Priset och den svenska kvalitetsstämpeln delas ut till de arbetsgivare som visar högsta möjliga kvalitet i arbetet för sina anställda. Consid har utsetts till ett av Sveriges 100 karriärföretag sju år i rad.

 

Sveriges Superföretag – 9 år i rad

I år är det 15:e gången Veckans Affärer ger ut den årliga utmärkelsen Sveriges Superföretag. För att delta i rankingen behöver företaget uppfylla höga krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning under fyra år i rad, skriver Veckans Affärer. Consid har utsetts till Årets Superföretag nio år i rad.

 

Sveriges bästa arbetsgivare

Di Gasell

Sveriges superföretag

Karriärföretag

Årets Employer Branding Företag 2021

Universum har gett Consid utmärkelsen Årets Employer Branding Företag 2021! Priset delas ut till fem företag, valda av en jury bestående av personer med stor kunskap om marknaden och insikt i företagen och organisationerna. Årets fem vinnare har gått den extra milen för att bygga ett starkt arbetsgivarmärke mot unga proffs i Sverige.

 

Motivering

”Detta företag har haft enorm kontinuitet och säkerställt att företagsledningen varit engagerad i frågan att attrahera nya talanger. Arbetet visar en bred bild av arbetsgivaren, vilket lockar både ekonomer och systemvetare. Resultatet av rekryteringsarbetet är stabilt över tiden, vilket även indikerar på ett bra långsiktigt arbete. De har även en inspirerande karriärssida vilket gör erbjudandet ännu mer attraktivt för mottagaren. Dessutom, är arbetsgivaren aktiv i både hållbarhets- och jämställdhetsfrågor. Vi anser därför kollektivt att den här arbetsgivaren kan vara en förebild för många andra företag. ”

Consids trainee-program är näst bäst i Sverige 2022

Consids traineeprogram Next Level Academy har utnämnts till Sveriges näst bästa. Vårt program slog tunga konkurrenter som Avanza, Sogeti och HiQ.

Det är Karriärföretagen som har satt samman ett ”ambassadörsnätverk” av aktiva studenter som i sin tur har röstat fram de tio mest attraktiva traineeprogrammen bland Sveriges samtliga Karriärföretag.

 

Kommentar

-Det är här ett otroligt roligt erkännande. Vi har jobbat stenhårt med att skapa det bästa traineeprogrammet och vi har inte ens hunnit ställa oss frågan hur vi står oss mot våra konkurrenter. Nu vet vi, säger Oscar Puente som ansvarar för Next Level Academy.

Svenska jämställdhetspriset 2021

För det andra året i rad har vi blivit nominerade till det svenska jämställdhetspriset! Priset är nationellt och delas årligen ut till de som aktivt arbetar för ett mer jämställt samhälle. Syftet med priset är också att lyfta fram och hylla de goda exemplen.

 

Q by Consid – vår jämställdhetsplattform

Genom Q by Consid erbjuder vi en plattform för att utbilda, engagera, nätverka och gemensamt stärka den bransch vi verkar i. Här har du chansen att träffa andra människor i din branch och i din stad. Vi välkomnar alla kvinnor med den gemensamma faktorn, rollen eller intresset för IT och digitalisering. Är du intresserad av att delta? Hör av dig till oss eller besök consid.se/jamstalldhet

Kreditering AAA

För 15: e året i rad har vi fått AAA i kreditbetyg från kreditföretaget Bisnode. Endast tusen företag har klarat detta, någonsin. AAA är Bisnodes högsta kreditvärdighet och tilldelas endast aktiebolag som varit verksamma i över tio år, omsätter mer än 2 miljoner kronor, och som har nyckeltal som ligger betydligt över branschgenomsnittet.

 

Peter Hellgren

– Det är väldigt roligt att vi får toppbetyg år efter år. Det är ett tecken på att vi levererar kvalitet och att vi är en säker företagspartner både i goda och dåliga tider, säger Peter Hellgren, VD på Consid.

Publishingpriset 2020

Consid vann två kategorier i publiceringspriset 2020, en för Morakniv Classic i kategorin reklam och en för Bokhandelsgruppen i kategorin varumärkesfilmer. Filmerna har producerats tillsammans med Kojan Film.

 

Motivering

Morakniv Classic: ”För en genomtänkt och kreativ idé som speglar kvalitet och hantverkstradition”.

Bokhandelsgruppen: ”För ett fint filmfoto, stämningsfullt ljus och en väl sammanhållen helhet”.

Guldhanden 2020

Consids kunder dominerade i SiteVisions ”Guldhanden” 2020. Inte mindre än hälften av de 12 slutliga vinnarna tillhörde våra kunder. Bland finalisterna fanns bland annat våra kunder Sjöfartsverket, Kramfors kommun, SkiStar, Euro Accident och Nordnet. Priset har delats ut varje år sedan 2011 till webbplatser och intranät inbyggda i SiteVision.

 

Kommentar

– Det är otroligt att Consid har så många bidrag med i finalen. Det är en bekräftelse att vi levererar den kvalitet som vi strävar efter och som våra kunder efterfrågar, säger Alexander Gustafsson, affärsutvecklingschef för Sitevision på Consid.

Sitevision Most Valuable Professionals

År 2020 tilldelade Sitevision två av Consids anställda – Alexander Gustafsson, affärsutvecklingschef för SiteVision och Katarina Stekovic, försäljningschef i Jönköping Sitevisions ”Most Valuable Professional Award”. Priset går till personer som bland annat bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential.

 

Sitevision

– Sitevisons partners spelar en avgörande roll i alla våra leveranser, och det känns därför fantastiskt att kunna lyfta fram framstående personer inom vårt partnernätverk, säger Erik Stenman, försäljningschef på SiteVision.

Årets företagare Sverige

Peter Hellgren kom på andra plats i den prestigefyllda tävlingen Årets företagare Sverige 2020. Ingen annan från Jönköpings län har tidigare placerat sig högre i den nationella tävlingen. Priset delas ut av organisationen ”Företagarna” och är en av Sveriges mest prestigefyllda priser för företagare.

 

Peter Hellgren, VD på Consid

– Jag är så otroligt stolt. Detta visar på att det är fullt möjligt att ha ett huvudkontor i Jönköping och ändå göra stort intryck på nationell nivå. Det är faktiskt så vi ska fortsätta att få styrka och kraft, säger Peter Hellgren.

- Vi är verkligen glada att vårt arbete med att göra Consid till en trevlig arbetsplats där du som anställd kan utmanas och ha balans i livet erkänns.

Peter Hellgren, VD

Utmärkelser Consid vunnit, loggor 2022

Intresserad av att lära dig mer?

Joakim Andersson Consid Göteborg

Joakim Andersson

Head of Digital Marketing

joakim.andersson@consid.se 073-232 68 33 Read More