Utmärkelser

Sveriges bästa arbetsgivare / Gasellföretag 9 år i rad / Karriärföretag 7 år i rad / Årets Superföretag 9 år i rad

Vi tror på att göra gott. Både mot våra medarbetare, våra kunder och världen överlag. Detta återspeglas bland annat genom vårt kulturella arbete och våra hållbara aktiviteter. Att digitalisera Sverige, nå jämställdhet i IT -branschen och arbeta i framkant med innovation är några av de ledstjärnorna som leder oss framåt. Här är några av de utmärkelser vi har fått, priser som representerar Consid och som vi är väldigt stolta över!

Sveriges bästa arbetsgivare

Di Gasell

Sveriges superföretag

Karriärföretag

Sveriges bästa arbetsgivare

Sveriges Bästa Arbetsgivare är en årlig undersökning som mäter arbetsgivares interna Employer Brand. Undersökningen genomförs bland ett företags egna medarbetare och avslöjar hur de bedömer sin nuvarande arbetsgivare. Consid blev 2021 utsedd till Sveriges bästa arbetsgivare bland samtliga branscher och kategorier.

 

Di Gasell – 9 år i rad

Varje år utser dagens industri de mest framgångsrika och snabbast växande företagen i Sverige som Gasellföretag. Undersökningen rankar landets mest framgångsrika företag i 21 län, baserat på de fyra senaste årsrapporterna. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att kallas ett gasföretag. Consid har blivit utsett till Gasellföretag nio år i rad.

Årets Karriärföretag – 7 år i rad

Karriärföretag är en årlig utmärkelse som ges till ett exklusivt antal arbetsgivare i Sverige varje år. Priset och den svenska kvalitetsstämpeln delas ut till de arbetsgivare som visar högsta möjliga kvalitet i arbetet för sina anställda. Consid har utsetts till ett av Sveriges 100 karriärföretag sju år i rad.

Sveriges Superföretag – 9 år i rad

I år är det 15:e gången Veckans Affärer ger ut den årliga utmärkelsen Sveriges Superföretag. För att delta i rankingen behöver företaget uppfylla höga krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning under fyra år i rad, skriver Veckans Affärer. Consid har utsetts till Årets Superföretag nio år i rad.

- Vi är verkligen glada att vårt arbete med att göra Consid till en trevlig arbetsplats där du som anställd kan utmanas och ha balans i livet erkänns.

Peter Hellgren, VD

Utmärkelser Consid vunnit, loggor

Läs mer om våra utmärkelser

Therese Eriksson

Therese Eriksson

Brand Manager

therese.eriksson@consid.se 073-326 54 34