Våra kontor

Våra kontorsmiljöer är något alldeles extra, de är inte bara kontor, utan en mötesplats för alla våra Considare att samlas. Vi vill att oavsett på vilket av våra tjugofyra kontor man befinner sig så ska man känna av Considandan. Inkluderande, inspirerande och innovativa är ledorden – här skapar vi framtidens digitala lösningar.

Våra kontor – en mötesplats

 

Den mintgröna prästgården i Karlskrona, Gevaliapalatset från 1890 i Gävle, Norrköpings industrilandskap mitt i city, Riksbankens gamla lokaler i Örebro, sekelskiftsvåningen på Stora Torget i Uppsala, ja listan kan göras lång på Consids kontor, alla med sin alldeles egen prägel och karaktär.

Consid har, med sina inredningsarkitekter, gjort sig kända över hela Sverige för sina välkomnande, flådiga och öppna kontor. Kontoren är mötesplatser, där kollegor och kunder kan mötas i mindre eller större konferensrum, där pauser tas över en match i biljard och där det ständigt hänger några i köket över en kopp kaffe.

Samtliga kontor har den mytomspunna Consid-känslan, med en inredning som går i samma toner, material och detaljer. Inredningsarkitekterna har skapat miljöer som bjuder in till festlig stämning, gemenskap och innovation, och där man plockar fram historien bakom varje byggnad och förädlar grunden till vad lokalen en gång varit. Sekelskiftsvåningar, industrilokaler och moderna byggen; oss finner du i alla tänkbara miljöer.

Är du nyfiken och vill se fler bilder eller läsa mer om våra respektive kontor? Klicka dig in på ortnamnen nedan.

Det är sällan vi inte får ett "wow" när någon kliver in genom porten till våra kontor.

– Peter Hellgren, VD på Consid

Nyfiken på oss? Hör av dig!

http://Anita%20Beslic%20är%20HR-chef%20på%20Consid

Anita Beslic

HR- och rekryteringsansvarig

anita.beslic@consid.se 076-943 02 38
http://Peter%20Hellgren%20Consid%20VD

Peter Hellgren

CEO Consid AB

peter.hellgren@consid.se +4673-350 88 70
http://Christofer%20Fagerström,%20Försäljningschef%20på%20Consid

Christofer Fagerström

Försäljningschef

christofer.fagerstrom@consid.se 073-417 62 43