Contentful

Vi är experter på Contentful och headless CMS

Kontakta vår Contentful-expert

Contentful är ett marknadsledande headless CMS, nästa generations molnbaserade innehållsplattform. Med Contentful kommer enkelhet och flexibilitet att hantera innehåll och skapa integrerade digitala kundupplevelser från en gemensam innehållshub till olika kanaler och marknader. Consid är partner till Contentful och vi kan hjälpa er få ut den fulla potentialen av en modern headless-lösning.

http://Patrik%20Zenno%20medarbetare%20och%20affärsområdesansvarig%20för%20Consids%20Interactive

Patrik Zenno

Affärsområdesansvarig Interactive

patrik.zenno@consid.se 070-770 63 73

Ledande headless CMS

Vi är experter på Headless & Contentful

Mikrotjänster, API och Cloud

Ett kompetent Contentful-team

Vi är experter och har stor erfarenhet av Contentful och CMS-lösningar. Vi har gjort många implementationer med Contentful för att ge kunderna ett enkelt och effektvit sätt att hantera sina digitala tillgångar på ett och samma ställe.

Consids erbjudande med Contentful

Contentful är ett headless CMS-verktyg som används av både företag och myndigheter som behöver leverera digitala upplevelser i olika kanaler och på flera marknader. Contentful-lösningen gör det möjligt att bygga digitala upplevelser i stor skala genom att samla allt innehåll på en innehållsplattform, som fungerar som ett centralt nav.

En headlesslösning är byggd på moderna APIer som gör det möjligt att integrera innehållet med andra typer av system, tjänster och plugins. Contentfuls API-struktur gör det alltså enkelt och säkert att integrera andra verktyg, vilket ger er sömnlösa och effektiva integrationsmöjligheter.

Genom att Contentful är API-baserat så är du inte heller bunden till något ramverk eller teknik. Med en headless-lösning får ni en stor flexibilitet och oändliga möjligheter att bygga funktioner utifrån era behov och snabbt kunna hänga med i den digitala utvecklingen. Framtida vidareutveckling och förändringar blir betydligt enklare.

Contentfuls CMS passar er som arbetar med komplext eller stor mängd innehåll och med många olika typer i flera kanaler. Lösningen passar även för företag eller myndigheter som snabbt vill få ut innehåll i flera olika kanaler samtidigt.

Redaktören eller det redaktionella teamet kan enkelt återanvändas samma innehåll i flera olika kanaler. Ändringar av innehållet slår enkelt igenom i samtliga kanaler vilket ger er en smidig kontroll av innehållet när allt finns samlat i en och samma källa.

Contentful är ett molnbaserat CMS vilket gör att du som användare alltid automatiskt har den senaste uppdaterade versionen. Ytterligare en fördel med ett molnbaserat CMS är att ni enkelt kan ansluta till andra plattformar och tjänster.

Om du redan idag har en befintlig webb men vill vidareutveckla er verksamhet, så kan våra experter rådgöra och guida dig till en skräddarsydd lösning. Vi tar fram lösningar som är både flexibla och skalbara, för att kunna möta era framtida behov och framtidssäkra er webbplats. Consid etablerar kompletta lösningar som erbjuder kundfokus, effektivisering och utveckling av er digitala transformation.

En bredd i specialist- och branschkompetens

Utöver att vi har ett kompetent Bynder-team och mångårig kompetens av implementationer av Contenfuls CMS, har vi inom Consid ett brett tjänsteutbud som möjliggör helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Där ingår allt från rådgivning, strategi, analys och förstudier till kravställning, utveckling och implementering av bl.a. appar, webbplatser, system och förvaltning.

Vi på Consid brinner för att hjälpa dig att bli bäst inom din nisch. Våra experter och it-konsulter rådgör och guidar dig genom din digitala resa och erbjuder expertis inom allt ifrån IT-säkerhet, digital transformation, molntjänster till e-handel och marknadsföring. Och detta gör vi inom samtliga branscher – något som reflekteras i det stora antal utmärkelser och priser vi har fått genom åren. Detta från exempelvis Dagens Industris Gasellföretag, Veckans Affärers Superföretag, Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Vi drivs av ambitionen att göra både myndigheter och företag bäst i världen på det ni gör, och att bidra till en långsiktigt hållbar och digital utveckling av er verksamhet.

Intresserad? Hör av dig!

Med kontor på 26 orter i Sverige har vi möjlighet att finnas nära dig som kund, varmt välkommen att kontakta oss! Du hittar kontaktformulär längre ned på sidan.

Intresserad av vårt Contentful-erbjudande?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss