Digizuite

Vi är experter på Digizuite och Digital Asset Management (DAM)

Kontakta vår Digizuite-expert

Consid är ledande Digizuite-partner i Norden och i vårt team finns några av marknadens främst experter på DAM, Digital Asset Management. Tillsammans med globala Digizuite har vi lösningar för organisationer, företag och varumärken som behöver hantera allt större mängder digitalt innehåll och tillgångar på ett effektivt sätt.

http://Claes%20Friberg,%20affärsutvecklare%20inom%20Digital%20Asset%20Management%20på%20Consid

Claes Friberg

DAM Expert

claes.friberg@consid.se 070-869 88 60

Experter på DAM

Nordens ledande Digizuite-team

Komplett lösning för DAM

Dina viktigaste digitala tillgångar

Idag är behovet av att samla, strukturera och effektivt samarbeta kring organisationers och företags digitala tillgångar större än någonsin – och nyckeln till framgång är att hantera allt på ett och samma ställe, i ett DAM.

Consid är experter på DAM och Digizuite

En vanlig utmaning vi möter hos kunder är att verksamheten har en snabbt växande flora av digitala tillgångar (tex bilder, marknadsföringsmaterial, typsnitt, presentationer, broschyrer, videos, dokumentarkiv, pressmaterial) och samtidigt behöver effektivare och enklare hantera dessa genom allt fler kanaler och underliggande system (tex intranät, webbplatser, CMS, PIM, e-handel, sociala medier, dokumentportaler, mediabank, öppna API:er).

Med Digizuite kan vi erbjuda en marknadsledande DAM-lösning för att hålla ihop alla era digitala tillgångar och knyta ihop hanteringen över alla era kanaler. Digizuite används idag av globala verksamheter med komplexa behov och är en fullt skalbar och mycket användarvänlig SaaS DAM-plattform byggd på modern teknologi.

Behöver ni hjälp?

Consids DAM-expert har mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa verksamheter med DAM-strategi, implementation och förvaltning, där vi både kan ta interimroller i marknadsorganisationen samt agera fullservicepartner med komplett teamleverans.

Utöver att vi har ett kompetent Digizuite-team och mångårig kompetens av implementationer av DAM, har vi inom Consid ett brett tjänsteutbud som möjliggör helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Där ingår allt från rådgivning, strategi, analys och förstudier till kravställning, utveckling och implementering av bl.a. appar, webbplatser, system och förvaltning.

Blogg: Vinsterna med en enhetlig DAM-strategi

Läs mer ➞

Trender: 9 trender och framtidsspaningar för DAM

Läs mer ➞

DAM: Consids erbjudande inom DAM

Läs mer ➞

Intresserad av vårt Digizuite-erbjudande?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss