Inriver

Vi är en av Nordens ledande Inriver-partners

Kontakta Inriver-expert

Vi är Nordens snabbast växande inriver-partner, med högsta partnernivå Platinum och utmärkelser som Årets Ambassadör och inriver Champion. Consid har mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa B2B- och B2C-bolag få kontroll på sin produktinformation. Läs mer om hur vi kan hjälpa er maximera värdet av er PIM-investering.

http://Roy%20Eriksson,%20affärsutvecklingsansvarig%20PIM%20på%20Consid

Roy Eriksson

Affärsutvecklingsansvarig PIM

roy.eriksson@consid.se 073-035 29 91

Platinum Partner & Champions Program

Ett av Nordens största Inriver-team

20+ nöjda Inriver-kunder

Ett av Nordens vassaste Inriver-team

Vi har lång erfarenhet av PIM-implementationer med Inriver och är en av få nordiska aktörer som besitter högsta partnerskapsnivå hos Inriver i form av Platinum Partner. Vi har dessutom ett av Nordens största Inriver-team där samtliga utvecklare är certifierade och har mångårig erfaranhet.

Platinum Partner & Champions Program

Vi är en av få aktörer som innehar högsta partnerskapsnivån hos Inriver då vi är Platinum Partner.

Vi tycker dessutom att det är oerhört viktigt att pusha utvecklingen för PIM-området i stort, och Inriver-produkten i synnerhet, varför vi också ingår i Inrivers Champions Program. Programmet är utformat för att samla branschens absolut vassaste PIM-experter där bland annat vår PIM-expert Roy Eriksson ingår. Han har dessutom blivit utsedd till Partner Ambassadeur of the Year.

Inriver Champions program logo

Inriver Platinum Partner logo

Allt under ett tak

Utöver att vi har ett väldigt vasst Inriver-team och mångårig kompetens av PIM-implementationer åt världsledande bolag har vi inom Consid ett brett tjänsteutbud som möjliggör ett större åtagande i kundsamarbeten. Där ingår allt från strategi, analys och förstudier till utveckling av appar, webbar, system och förvaltning. Med Consid som partner får du allt under ett och samma tak.

En bredd i branschkompetens

Vi på Consid brinner för att hjälpa våra kunder att bli bäst inom sin nisch. Oavsett bransch bistår vi med allt från PIM och DAM till helhetsåtaganden av webb- och approjekt. Och detta gör vi inom samtliga branscher – något som reflekteras i det stora antal priser och nomineringar vi har i ryggsäcken. Detta från exempelvis Web Service Award, Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Vi drivs av ambitionen att göra både myndigheter och företag bäst i världen på det de gör, och att bidra till en långsiktigt hållbar och smart utveckling.

Intresserad? Hör av dig!

Med kontor på 25 orter i Sverige har vi möjlighet att finnas nära dig som kund, varmt välkommen att kontakta oss! Du hittar kontaktformulär längre ned på sidan.

Intresserad av vårt Inriver-erbjudande?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.