Litium

Med Litium accelererar vi våra kunders digitala handel och affär

Kontakta vår Litium-expert

Consid har mer än 15 års erfarenhet av e-handel. Genom vårt partnerskap med Litium och plattformen Litium Commerce Cloud hjälper vi kunder inom både B2B och B2C att växa den digitala affären. Tillsammans skapar vi flexibla, effektiva lösningar med hög prestanda och fokus på konverterande kundupplevelser.

http://Patrik%20Zenno%20medarbetare%20och%20affärsområdesansvarig%20för%20Consids%20Interactive

Patrik Zenno

Affärsområdesansvarig Interactive

patrik.zenno@consid.se 070-770 63 73

E-handelsplattform med PIM & CMS

Vi har +15 års e-handelserfarenhet

Accelera er digitala affär

Vi kan e-handel

Vi är experter på e-handel och har lång erfarenhet av e-handelslösningar för såväl B2C som B2B. Ett flertal av våra medarbetare har bakgrund från roller som e-handelschefer i olika e-handelsbolag, vilket tillsammans med vår spetskompetens inom affärsutveckling, UX, digital marknadsföring och utveckling givit oss en bredd av erfarenheter och insikter genom hela e-handelslivscykeln. Och detta krävs för att lyckas i den digitala affären, där vi idag exempelvis vet vikten av en rätt optimerad logistik och datadrivna insikter för att kunna driva en lönsam digital affär. Dessa erfarenheter har varit en nyckel i våra mest framgångsrika kunduppdrag.

Consids erbjudande med Litium

Litiums e-handelsplattformen med PIM & CMS integrerat, ger en snabb och flexibel e-handelslösning som även går att växa i. Tillsammans med Litium kan vi ta fram e-handelslösningar som möter era affärsmål såväl idag som imorgon. Litium har enkelheten och flexibiliteten som en mindre plattform men samtidigt prestanda och förmågor som en större plattform, vilket är en styrka för kunder som snabbt vill accelerera den digitala affären och samtidigt klara hantera tillväxt över tid.

Några av Consids medarbetare har faktiskt arbetat på Litium tidigare och vi har genom åren levererat Litium-lösningar inom CMS, PIM och e-handel. Litium har utvecklats mycket som plattform och har idag en stark kundbas inom såväl B2B och B2C, vilket passar väldigt väl in med Consids fokusområden och satsningar på e-handelsaffären.

Med en e-handel från Litium finns idag stora möjligheter att välja såväl paketerade lösningar som headless-tjänster i molnet, enkelt integrerat med andra system och tjänster i ert digitala ekosystem.

Om du redan idag bedriver e-handel men vill vidareutveckla er affär, så kan våra experter rådgöra och guida dig till nästa generations e-handelslösning. Vi tar fram lösningar som är både flexibla och skalbara, för att kunna möta era framtida behov och framtidssäkra er digitala affär.

En bredd i specialist- och branschkompetens

Utöver att vi har mångårig erfarenhet inom e-handel, har vi inom Consid ett brett tjänsteutbud som möjliggör helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Där ingår allt från rådgivning, strategi, analys och förstudier till kravställning, utveckling och implementering av bl.a. appar, webbplatser, system och förvaltning.

Vi på Consid brinner för att hjälpa dig att bli bäst inom din nisch. Våra experter och it-konsulter rådgör och guidar dig genom din digitala resa och erbjuder expertis inom allt ifrån IT-säkerhet, digital transformation, molntjänster till e-handel och marknadsföring. Och detta gör vi inom samtliga branscher – något som reflekteras i det stora antal utmärkelser och priser vi har fått genom åren. Detta från exempelvis Dagens Industris Gasellföretag, Veckans Affärers Superföretag, Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Intresserad? Hör av dig!

Med kontor på 26 orter i Sverige har vi möjlighet att finnas nära dig som kund, varmt välkommen att kontakta oss! Du hittar kontaktformulär längre ned på sidan.

Intresserad av vårt Litium-erbjudande inom e-handel?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss