Sitecore

Vi är en av Nordens ledande Sitecore-partners och experter på digitala kundupplevelseplattformar

Kontakta vår Sitecore-expert

Sitecore är en världsledande digital kundupplevelseplattform för innehållshantering, e-handel, digital marknadsföring, personalisering & optimering. Läs mer om hur vi som ledande partner till Sitecore har hjälpt flertalet globala varumärken inom B2B och B2C att skapa relevanta kundupplevelser och växa den digitala affären. Vi har erfarenheten och står redo att hjälpa er!

http://Patrik%20Zenno%20medarbetare%20och%20affärsområdesansvarig%20för%20Consids%20Interactive

Patrik Zenno

Affärsområdesansvarig Interactive

patrik.zenno@consid.se 070-770 63 73

Världsledande kundupplevelseplattform

Ledande i Norden på Sitecore

+20 Enterprise-kunder

Ett kompetent Sitecore-team

Vi är experter och har stor erfarenhet av Sitecore-lösningar. Vi har i över 10 år guidat globala kunder med avancerade digitala behov till en enkel och effektiv digital närvaro med hjälp av Sitecore.

Denna erfarenhet tillsammans med det stora antal Sitecore-implementationer vi genomfört gör att vi idag får förfrågningar att hjälpa kunder att maximera värdet av Sitecores tjänster. I tillägg är Consid exklusiv utnämnda till Sitecore EMEA Partner Advisory Council där vi bidrar med feedback och framtida produktutveckling.

Consids erbjudande med Sitecore

Sitecore är en global ledare inom tjänster och plattformar för digitala kundupplevelser som kombinerar innehållshantering, e-handel, digital marknadsföring och kundinsikter. Med Sitecore hjälper vi kunder skapa personaliserat och relevant innehåll, driva hela den digitala marknadsföringsapparaten, växa online-affären och samlar insikter från hundratusentals interaktioner med besökare varje dag över alla olika kanaler.

Sitecore ger dig möjlighet att hantera din globala digitala närvaro via en och samma plattform, Experience Platform, men erbjuder idag även specialiserade SaaS-tjänster och headless-lösningar som möjliggör att skapa ett mer flexibelt och dynamiskt ekosystem av api-drivna mikrotjänster och applikationer. Essensen är lyckas knyta ihop hela den digitala kundupplevelsen, i alla touchpoints och över alla kanaler, med relevanta och personaliserade budskap och innehåll genom hela kund- och köpresan.

Behöver ni vidareutveckla er digitala närvaro? Våra experter kan rådgöra och guida er till en bättre digital närvaro. Vi tar fram lösningar som är både flexibla och skalbara, med besökare och användare i fokus för att förenkla, effektivisera och driva den digitala affären.

En bredd i specialist- och branschkompetens

Utöver att vi är ledande i Norden på Sitecore och mångårig kompetens av implementationer av Sitecores plattformar, har vi inom Consid ett brett tjänsteutbud som möjliggör helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Där ingår allt från rådgivning, strategi, analys och förstudier till kravställning, utveckling och implementering av bl.a. appar, webbplatser, system och förvaltning.

Vi på Consid brinner för att hjälpa dig att bli bäst inom din nisch. Våra experter och it-konsulter rådgör och guidar dig genom din digitala resa och erbjuder expertis inom allt ifrån IT-säkerhet, digital transformation, molntjänster till e-handel och marknadsföring. Och detta gör vi inom samtliga branscher – något som reflekteras i det stora antal utmärkelser och priser vi har fått genom åren. Detta från exempelvis Dagens Industris Gasellföretag, Veckans Affärers Superföretag, Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Intresserad? Hör av dig!

Med kontor på 26 orter i Sverige har vi möjlighet att finnas nära dig som kund, varmt välkommen att kontakta oss! Du hittar kontaktformulär längre ned på sidan.

Intresserad av vårt Sitecore-erbjudande?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss