Städa webben med Sitevision

Hur lirar egentligen er webb med Sitevisions best practices? Är den redo att uppdateras till framtida Sitevision-versioner? Just nu erbjuder vi en förmånlig hälsokontroll av er Sitevision-webb!

http://Alexander%20J%20Gustafsson%20affärsutvecklingsansvarig%20på%20Consid

Alexander Gustafsson

Affärsutvecklingsansvarig Sitevision

alexander.j.gustafsson@consid.se 0733-60 74 76

Städa din webb med oss och SiteVision!

Att ens SiteVision-webb följer best practices i möjligaste mån har många fördelar. Inte minst får webbplatsens besökare den bästa möjliga upplevelsen med den senaste funktionaliteten och tillgänglighetsanpassningen. Dessutom är den redo att säkert kunna uppdateras till framtida versioner.

För att din webbplats besökare ska få den bästa möjliga upplevelsen, och för att din organisation ska vara redo för framtiden, kan det vara bra att kontrollera dess hälsa. Vi vet ju alla hur viktigt det är att se över sina tillgångar för att säkerställa dess långsiktiga hållbarhet. Det är ibland på sin plats att köra en vårstädning!

Vi på Consid genomför just nu en fullständig hälsokontroll av er webbplats. Vi kontrollerar att säkerheten och behörigheter är korrekt uppsatt, att kvaliteten möter era och era besökares krav, och mer därtill.

Ett urval av åtgärder vårstädningen kan innebära:

  • Kontroll av ladd- och renderingstider
  • Sökindexoptimering
  • Kontroll av moduler
  • Kontroll av behörigheter
  • Integration med Google Search Console, Analytics, Tag Manager m.m.
  • Tillgänglighetskontroll
  • Länkkontroll
  • …med mycket mer

Kommun, region eller kommunalt ägt bolag? Då har vi nog redan avtal!

I och med vårt ramavtal med SKL Kommentus kan du vara en av över 950 avropsberättigade kunder. Kontrollera om ni finns med som avropsberättigade part genom att söka efter ert organisationsnamn nedan. Alla regioner, kommuner och deras bolag kan ansluta sig och få tillgång till inköpscentralens ramavtal.

Intresserad av en städning?

Är du intresserad av en fullständig hälsokontroll av din SiteVision-webb för att säkerställa att ni är redo att möta framtiden? Vi hjälper er städa webben! Lämna dina uppgifter på länken nedan så hör vi av oss så snart vi kan!

Intresserad av en hälsokontroll?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

    Två av våra tidigare Sitevision-projekt: