Nordens ledande Sitevision-partner

För dig som kommun, region eller kommunalägt bolag

Du som kommun, kommunalt bolag eller region har möjlighet att avropa Consids bredd och erfarenhet inom bland annat Sitevision, UX/UI-design, projektledning, testning med mera via ramavtalet IT-konsulttjänster 2016 hos SKL Kommentus. Läs mer om hur du går till väga för att utnyttja ramavtalet här.

http://Alexander%20J%20Gustafsson%20affärsutvecklingsansvarig%20på%20Consid

Alexander Gustafsson

Affärsutvecklingsansvarig Sitevision

alexander.j.gustafsson@consid.se 0733-60 74 76

Sitevision-konsulter via ramavtal med SKL Kommentus

Vad omfattar ramavtalet?

Ramavtalet IT-konsulttjänster 2016 omfattar konsulttjänster inom sju kompetensområden och i varje kompetensområde finns ett antal exempelroller. Det är ett flexibelt ramavtal där du som kund har möjlighet att avropa flera olika former av leveranser, såsom rena resurser men också projektform eller helhetsåtagande.

Ramavtalet är färdigt och redo att tillämpas och ger er möjligheten att komma igång med era behov direkt i stället för att först genomföra en utdragen upphandling. Dessutom minskar ni administrationen avsevärt vad det gäller framtagning av underlag.

 

Får jag använda avtalet?

Det finns för närvarande över 950 avropsberättigade kunder till ramavtalet. Kontrollera om ni finns med som avropsberättigade part genom att söka efter ert kundnamn nedan. Alla regioner, kommuner och deras bolag kan ansluta sig och få tillgång till inköpscentralens ramavtal.

 

Hur använder jag avtalet?

På avtalets webbsida hittar du en enkel guide hur du använder avtalet under fliken “Avropa och beställ steg för steg”. Har du frågor kan du alltid vända dig till SKL Kommentus kundsupport på 08-525 029 96 eller ski-kundsupport@sklkommentus.se.

 

Fem fördelar med ramavtalet

  1. Flexibelt resurs- eller projektavtal som är redo att användas utefter era behov
  2. Minskad administrationen för er som kund
  3. Minskade ledtider och där med kortare tidplan/TTM
  4. Tillgång till Sitevisions största partner och all vår bredd och erfarenhet
  5. Direkt tillgång till konsulter inom sju kompetensområden

 

Ytterligare information om ramavtalet hittar du på vår sida Ramavtal SKL Kommentus.

Några av våra referenser inom offentlig sektor