Podcast om Corona­krisen och covid-19

Coronaspecial av Digitala influencer-podden med bl.a. NA-KD, Aftonbladet, Apotea, Blocket & Hövding

För att rikta fokus mot de konsekvenser som Coronakrisen för med sig och de initiativ och åtgärder som näringsliv, politik och akademi tar sig för under pandemin släpper vi en rad specialavsnitt av Digitala-influencer-podden. Här hittar du samtliga av våra Coronaspecialer.

http://Peter%20Hellgren%20Consid%20VD

Peter Hellgren

VD Consid AB

peter.hellgren@consid.se 073-350 88 70

 

Coronakrisens påverkan på samhället

Under våren och sommaren 2020 har vi släppt 15 specialavsnitt av Digitala influencer-podden med fokus på Coronakrisens effekter på samhället. Bland gästerna återfinns bland andra Claes Hemberg, Jarno Vanhatapio (vd NA-KD), Pernilla Nissler (vd Blocket), Emmelie Johansson (marknadschef Apotea) och Christian Fredrikson (vd Fingerprints). Du hittar samtliga avsnitt här nedan.

Glöm inte att prenumerera på Digitala influencer-podden i din poddapp för att inte missa de senaste avsnitten. Nytt avsnitt varje torsdag. Temat? Digitalisering.

 

Coronaspecial av Digitala influencer-podden:

Consid – ett prisvinnande bolag

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

Dagens industri gasellföretag 2020

Gasellföretag
9 år i rad

Veckans affärer Superföretag 2020

Superföretag
8 år i rad

Karriärföretagen 2021

Karriärföretag
6 år i rad

Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

Sveriges bästa
arbetsgivare

Läs mer om våra utmärkelser