Podcast med Claes Hemberg om Coronakrisen

Coronaspecial i Digitala influencer-podden

Podcast med finansexperten Claes Hemberg om hur börsen mår, Coronakrisens utveckling och vilka digitala bolag man som investerare ska hålla koll på idag.

Coronakrisen – ett världsrekord i börsnedgång

I detta första specialavsnitt i och med Coronaviruset COVID-19:s utbredning världen över bjuder Claes Hemberg, finansexpert med 20 år som sparekonom på Avanza i bagaget, på sina insikter kring hur börsen mår och hur Coronakrisen kommer utvecklas framåt.

Att digitala bolag har en fördel råder det inget tvivel om – men vilka bolag ska man satsa på som investerare idag? Är det möjligt att befinna sig i en börshysteri och depression på samma gång? Och vad är en BNP-studs? Claes svarar på frågorna och bjuder även på tips kring digitalt ledarskap i en tid av social distansering.

Vem är Claes Hemberg?

Claes Hemberg är föreläsaren, rådgivaren, författaren och finansexperten som med 20 år på Avanza som sparekonom har full koll på finansmarknaden. Claes utbildar och coachar även inom ledarskap och driver ett flertal digitala bolag. Claes har med andra ord en gedigen insikt i allt som berör börsen och finansvärlden.

Coronaspecialer i Digitala influecner-podden

Glöm inte att prenumerera på Digitala influencer-podden i din poddapp för att inte missa framtida avsnitt. Utöver ordinarie avsnitt släpper vi ytterligare sex Coronaspecialer de närmsta veckorna med:

– Har du torrt krut? Veckospara i fonder och bolag du är intresserad av.

Claes Hemberg, finansexpert

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!