Podcast med Isabella Löwengrip, Digital influencer och entreprenör

Bloggare. Digital influencer. Digital Entreprenör.

Digital influencer. Digital entreprenör. Isabella Löwengrip är en av de yngsta och mest inflytelserika sociala medie-personligheterna i Norden och arbetar ständigt för att stärka kvinnligt entreprenörskap och inspirera andra kvinnor att följa sina drömmar och visioner.

Hennes resa börjar när hon som 14-åring flyttade hemifrån och skapade sin blogg. Som pionjär byggde hon upp det som idag är nordens största plattform med 1,5 miljoner följare världen över.

Isabella är dessutom en mycket framgångsrik entreprenör som bland annat driver Sveriges snabbast växande skönhetsföretag.

Idag har hon 50 anställda och en total omsättning på 100 miljoner kronor inom de olika bolag hon är verksam i.

Isabella och Peter diskuterar Isabellas entreprenörsresa och digitalt entreprenörskap, dagens digitala klimat, e-handel och allt däremellan. Ta del av deras inspirerande samtal.

 

När det kommer till e-handel ska man göra det man är bäst på. Vi kommer aldrig bli störst. Därför har vi valt att jobba med No 1 - Amazon. Många är rädda, men jag tänker att man ska va med dem som växer - ta rygg på någon som växer istället för att motsätta sig dem.

Isabella Löwengrip

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!