Podcast med Joacim Damgard, Microsoft

Vice president för sales, marketing & operations för Central & Eastern Europe.

Digitalisering är ett ämne som ligger på de flestas tungspets, så också på Joacim Damgard, vice president för sales, marketing & operations för Central & Eastern Europe på Microsoft och Consids vd, Peter Hellgrens.

I premiäravsnittet av Digitala Influencer-podden samtalar Joacim och Peter bland annat om AI:s påverkan på vården, moderna arbetsplatser och omvänt mentorskap i en digital era.

Joacim Damgard, född och uppvuxen i Gislaved i Småland, är tidigare Sverige-vd, numera vice president for sales, marketing & operations för Central & Eastern Europe, på Microsoft.

Han har innan tiden på Microsoft haft chefspositioner på bolag som bland andra Ericsson, TeliaSonera, Unisource och Swisscom.

Med ett stort intresse för branschen, bolagsutveckling, digital transformation, data och dess användning i kombination med en gedigen erfarenhet av tech och IT, har han djup kunskap kring var Sverige och världen befinner sig i den digitala utvecklingen idag och hur den ser ut framöver.

Vi jobbar sakta men säkert för att skapa intresse, skapa opinion och få lite nedtryckt, för vi lider av en brist av IT-kompetens, en brist av kvinnor och en brist av mångfald i vår industri som vi måste fixa

Joacim Damgard

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!