Podcast med Johan Magnusson, Swedish Center For Digital Innovation

Innovation i en digital era, digitalisering, datasäkerhet och blockchain-teknologi, från såväl forskningens som näringslivets perspektiv.

I nionde avsnittet av Digitala Influencer-podden samtalar Consids vd Peter Hellgren och Johan Magnusson, medföreståndare för Swedish Center for Digital Innovation, om innovation i en digital era, digitalisering, datasäkerhet och blockchain-teknologi, från såväl forskningens som näringslivets perspektiv.

Johan Magnusson är docenten vid Institutionen för Tillämpad IT vid Göteborgs Universitet som bedriver forskning inom balanseringen av innovation och effektivitet inom digitaliseringsarbete.

Johan är också medföreståndare för Swedish Center for Digital Innovation – ett forskningscenter beståendes av forskare från Göteborgs Universitet, Umeå Universitet och Handelshögskolan i Stockholm, sitter i juryn för CIO Awards och arbetar som rådgivare inom it-styrning.

I mötet med Johan diskuteras bland annat innovation i en digital era, digitalisering, datasäkerhet och blockchain-teknologi, från såväl forskningens som näringslivets perspektiv. Ta del av avsnittet nedan.

Näringslivet och politiken bär samhället. Vi är arbetsgivare och samhället ger skola och undervisning. Man måste knyta ett tightare samarbete för att komma till bukt med rekryteringsbasen.

Johan Magnusson

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!