Podcast med Mårten Bokedal, Episerver

Om att bryta silos, hur digitaliseringen påverkar samhället, butiksdöden och framtidens CMS-lösningar.

I det 27:e avsnittet av Digitala influencer-podden samtalar Peter Hellgren, vd på Consid, med Mårten Bokedal, nordisk marknadschef på Episerver, bland annat om att bryta silos, hur digitaliseringen påverkar samhället, butiksdöden och framtidens CMS-lösningar.

Mårten Bokedal är sedan augusti 2018 marknadschef för Norden på Episerver. Karriären började dock på SJ som eventkoordinator drygt tio år dessförinnan, där han halkade in i branschen för professionell översättning, där han kom i kontakt med översättning av reklam och kommunikation. Där väcktes teknikintresset och intresset för CMS och e-handel – ett område han jobbat inom de senaste sex åren.

I mötet med Mårten diskuteras bland annat hur man som organisation måste slopa silos för att hänga med i digitaliseringen, varför butiksdöden är såväl sann som falsk, hur man som organisation bör tänka vid val av ett CMS och hur nyss nämnda CMS-lösningar ser ut i framtiden. Mårten delar även med sig av sina bästa karriärstips och livsråd. Trevlig lyssning!

- Det svåra i att hänga med i utvecklingen ligger inte i teknologin. För att det ska fungera måste man fokusera på people process technology - att allt hänger ihop.

Mårten Bokedal

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!