Podcast med Susanne Birgersdotter, Serieentreprenör

Entreprenörskap, apputveckling, hennes initiativ för jämställdhet och karriärtips.

Susanne Birgersdotter är serieentreprenören, talaren, författaren, företagskonsulten och startupmentorn som delar med sig av sin resa från att hoppa av gymnasiet till att bli en framgångsrik serieentreprenör inom app-branschen.

Entreprenörskap, apputveckling, hennes initiativ för jämställdhet och karriärstips är bara några av de ämnen som diskuteras i avsnittet.

Susanne Birgersdotter hoppade av gymnasiet för att via apputveckling vid köksbordet så småningom bli en framgångsrik serieentreprenör som bland annat grundat appbolagen SthlmAppLab och iGotcha Studios.

Utöver serieentreprenör är hon även talare, med globala meriter från bland annat TEDx-event, författare, med flera omtalade boksläpp, företagskonsult, styrelsemedlem och startupmentor.

Utöver detta har Susanne även grundat World Women Network, en plattform för kvinnliga entreprenörer, och sitter med i Female Founders Globals advisory board.

I mötet med Susanne diskuteras bland annat entreprenörskap, vikten av individerna bakom ett startupbolag när det kommer till att söka kapital och att bygga det perfekta teamet.

Konsten att tala inför folk, hur vi ska råda bot på kompetensbristen inom it och hur vi ska nå ett mer jämställt samhälle är ytterligare ämnen som Susanne belyser.

Dessutom delar Susanne med sig av sina bästa karriärstips. Trevlig lyssning!

- Det kan inte bara vara jämlikt i siffror. Det måste vara jämlikt i makt också. Samma lön, vilka villkor och lika mycket makt måste till, annars kommer det aldrig gå.

Susanne Birgersdotter

Har du förslag på en digital influencer till podden?

Tipsa oss gärna i formuläret!