Q Rendezvous

För en mer jämställd IT-bransch

Q Rendezvous är Consids jämställdhetsplattform som grundats i syfte att förändra det faktum att endast 28% av alla verksamma i branschen är kvinnor. 

Q står för kvinna och Rendezvous står för att mötas – för vi tror att det är genom möten som vi kan skapa skillnad på riktigt. Därför anordnar vi event och sammankomster runt om i landet för att utbilda, engagera, nätverka och gemensamt stärka den bransch vi verkar i.

Genom Q Rendezvous erbjuder vi dig en plattform där du får möjlighet att träffa branschaktuella profiler och personer som är verksamma i din stad. Tillsammans har vi möjlighet att skapa en framtid vi tror på. 

Har du någon gång mött en person där du, efter mötet, känt dig inspirerad och full av känslan “I can do it”? Vi tror att sådana möten är nyckeln till att nå nya mål, oavsett om det handlar om vardagsmål, karriärsmål eller livsmål. Q Rendezvous by Consid erbjuder en plattform för dig som vill nå #nextlevel. Du får möjlighet att träffa branschaktuella profiler, som inspirerar dig till att våga ta nästa steg på din personliga resa.

Det enskilda mötet och gemensamma krafter

Vi tror att det enskilda mötet är otroligt viktigt, men vi tror också att det finns en enorm kraft i att hjälpas åt och bana väg för varandra. Genom att dela med sig av kontakter, erfarenheter och insikter hjälper vi varandra att på riktigt förändra den bransch vi verkar i och gemensamt bygga den framtidsbild vi tror på. Q Rendezvous välkomnar alla kvinnor med den gemensamma faktorn, rollen och/eller intresset för IT och digitalisering. Är du intresserad av att delta? Hör av dig till oss – vi ser fram emot att träffa dig!

"Genom Q Rendezvous lyfter vi förebilder och skapar ett sammanhang för kvinnor."

Therese Eriksson, Nationell Projektledare för Q Rendezvous

@qrendezvous

@qrendezvousbyconsid

@qrendezvous

"Rekryteringen, våra kunder och vår företagskultur hänger ihop. Det är det som gör Consid till Consid."

Matilda Niemi, Rekryterare

"Jag tror inte att samhället mår bra av att ha ett homogent perspektiv representerat i utvecklingen av produkter, utan fler perspektiv måste få ta plats."

Louise Krause, UX-designer

Lär känna fler kvinnor på Consid!

Hör av dig!