AD Bildelar

Älska varje mil

Eftermarknad för personbilar som är tre år eller äldre domineras av ett fåtal aktörer. Konkurrensen är hård. Prispress råder och viss andel av verkstäder man kan välja mellan kan upplevas oseriösa. Läs mer om Älska varje mil och vad som gör AD Bildelar unika.

http://Douglas%20Lindevall%20Communication%20Consid

Douglas Lindevall

Affärsområdesansvarig Communication

douglas.lindevall@consid.se 070-977 10 03

Utmaningen

Att hitta en särskillnad, upplevas unik och samtidigt förmedla vårt budskap om branschens bästa know-how. Vi ska stärka bilden av AD Bildelar och öka kännedomen.

Lösningen

Med vårt nya koncept Älska varje mil får vi möjlighet att beskriva vad som gör oss unika: På AD har vi en enkel filosofi: människor först. Därför krävs både teknisk kunskap och en djupare förståelse för vad du kräver av din bil. Vi är ledande i Europa på att vidareutbilda moderna mekaniker. Så att du alltid får snabb proffshjälp och kan älska varje mil, oavsett bilmärke och årsmodell.

 

 

"På AD har vi en enkel filosofi: människor först."

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

  Ta del av fler referenser

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser