Akademibokhandeln, Bokus & Bokus Play

Consid Communication hjälpte till att skapa ett filmkoncept för rekrytering och employer branding som skulle fungera för alla tre varumärken – Akademibokhandeln, Bokus och Bokus Play. Läs mer här!

Utmaningen

Inom Bokhandelsgruppen finns de välkända varumärkena Akademibokhandeln, Bokus och Bokus Play. Tre företag som har olika verksamheter, men ändå ett gemensamt behov av att attrahera de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Utmaningen var att skapa ett filmkoncept för rekrytering och employer branding som skulle fungera för alla tre varumärken.

Lösningen

Inom Bokhandelsgruppen jobbar allt från butikspersonal till webbdesigners, och vad är deras gemensamma drivkraft? Vad är det roligaste med jobbet här? I vår kreativa lösning för employer brandingfilmer gick vi utanför arbetsplatsen och visade alla de människor som du kan skapa värde för som medarbetare inom Bokhandelsgruppen. Det är när du väckt kundens inspiration som du lyckats. Det är då du gjort ditt jobb.

Uppdraget vann Publishingpriset 2020 i kategorin Varumärkesfilmer.

Vill du veta mer?

Lämna din e-mail så hör vi av oss.

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser