Brunngård: Shoe Shame

Brunngårds nya varumärke Shoe Shame med produkter som är speciellt framtagna för att hålla sneakers som nya skulle lanseras. Läs om hur vi gick tillväga för att nå Shoe Shames unga målgrupp på ett kostnadseffektivt sätt med en kommunikation som skulle kännas modern, relevant och trovärdig.

http://Linda%20Hagensen%20medarbetare%20Consid

Linda Andrén Hagensen

Projektledare

linda.andren@consid.se 073-029 94 05

Bakgrund

9 av 10 svenskar tycker att skor är viktigt, men de allra flesta är dåliga på att ta hand om dem. Eller rättare sagt, de har för lite kunskap om hur de ska hålla sina skor rena. Speciellt inte sina sneakers. Här kommer det helt nya varumärket Shoe Shame från Brunngård in i bilden, med produkter som är speciellt framtagna för att hålla dina sneakers som nya.

Utmaningen

Hur kan vi nå Shoe Shames unga målgrupp på ett kostnadseffektivt sätt med en kommunikation som känns modern, relevant och trovärdig? Grafiska riktlinjer fanns sedan tidigare.

Lösningen

Shoe Shame lanseras våren 2018 tillsammans med utvalda influencers, filmer, webbplats, annonsering och löpande content i sociala medier. Filmerna bygger på känslan av hur en skön sommardag snabbt kan förvandlas till katastrof – när glassen spills eller den smutsiga regnpölen förstör dina sneakers. I konceptet ingår även butiksdisplay för att driva försäljning i Brunngårds stora återförsäljarnätverk.

Vill du veta mer?

Lämna din e-mail så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Ta del av fler referenser

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser