Heda

Bertil 91

Heda tillverkar professionella byggelement, trädgårdsmurar, stödmurar och marksten för hus, fastigheter och trädgård. I samband med att Heda fyller 65 år ville vi uppmärksamma detta tillsammans med ett sympatiskt budskap.

http://Douglas%20Lindevall%20Communication%20Consid

Douglas Lindevall

Affärsområdesansvarig Communication

douglas.lindevall@consid.se 070-977 10 03

Utmaningen

Hur berättar vi för våra kunder att vi fyller 65 år samtidigt som vi skapar en djupare mening kring vårt varumärke? I samband med att Heda fyllde 65 år ville vi uppmärksamma detta tillsammans med ett sympatiskt budskap.

Lösningen

Bertil Sjögren arbetar idag för Heda i det lilla samhället Hedared utanför Borås. När företaget fyllde 65, bestämde vi oss för att göra en hyllningsfilm till Hedas äldste medarbetare. ”Bertil 91 – En kort film om att hålla i längden” är en hyllning till Bertil, men också ett inlägg i en högaktuell samhällsdebatt om arbete, ålder och människors lika värde.

Om Heda

Heda tillverkar professionella byggelement, trädgårdsmurar, stödmurar och marksten för hus, fastigheter och trädgård. Över sex decennier har de ägnat åt att formge kvalitetsprodukter som håller i längden. Sedan 1952 har Heda utvecklats till en modern industrikoncern mycket tack vare att alltid jobba efter att det gedigna och genomtänkta är det viktigaste för att resultatet ska bli riktigt bra.

 

 

”Bertil 91 – En kort film om att hålla i längden

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

  Ta del av fler referenser

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser