IVT: Fiskeduon

IVT älskar värmepumpar – så att deras kunder kan älska andra saker. Något vi tog fasta på i vår nya varumärkeskommunikation som lagom retsamt driver med världens alla självutnämnda experter.

http://Douglas%20Lindevall%20Communication%20Consid

Douglas Lindevall

Affärsområdesansvarig Communication

douglas.lindevall@consid.se 070-977 10 03

Utmaningen

Värmepumpsbranschen kryllar inte direkt av unika lösningar och argument, snarare tvärtom. Det är svårt att se skillnad på produkterna eller ens begripa varför en lösning är bättre än någon annan. Det är också en sällanköpsvara med tämligen låg intressegrad. Det krävs nya grepp för att bygga varumärke och få människor se bortom rationella kalkyler.

Lösningen

Och det är här specialisten kommer in och gör skillnad. IVT älskar värmepumpar – så att deras kunder kan älska andra saker. Något vi tog fasta på i vår nya varumärkeskommunikation som lagom retsamt driver med världens alla självutnämnda experter.

Filmen är första delen i en ny satsning från IVT Värmepumpar där två udda karaktärer levererar lika självsäkra som dråpliga missuppfattningar om hur olika värmepumpar fungerar. För de flesta har helt enkelt inte hundra koll på tekniken. Men det gör inget. Det finns ju specialister.

Om IVT

IVT Värmepumpar i småländska Tranås är en av Nordens ledande tillverkare med över 40 års erfarenhet och fler än 450 000 installerade värmepumpar. Här hittar man också några av landets mest passionerade specialister. Människor som kan värme och värmepumpar utan och innan och som aldrig är längre än ett samtal bort.

Vill du veta mer?

Lämna din e-mail så kontaktar vi dig så snart vi kan.

  Ta del av fler referenser

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser