Leveriq

När Kontorsutrustning tog kontakt med oss var uppdraget att bygga deras nya webbplats, men efter ett första möte stod det klart att behovet var större än så. Läs mer nedan!

http://Douglas%20Lindevall%20Communication%20Consid

Douglas Lindevall

Affärsområdesansvarig Communication

douglas.lindevall@consid.se 070-977 10 03

Utmaningen

När vi pratade om kärnvärden, position och den dåvarande grafiska profilen kände båda parter att vi behövde börja från grunden och sätta en ny plattform för varumärket. En del i detta arbete blev även namnbyte. Kontorsutrustning blev Leveriq.

Lösningen

Målet vara att bygga en profil som avspeglade deras erbjudande och vilka de faktiskt är i form av stabila och kunniga. Namnbytet och den nya grafiska profilen skulle kommunicera Leveriq och dess erbjudande men även bli en verktygslåda för all kommunikation som Leveriq själva tar fram. En viktig del i profilen är bildmanéret och det grafiska mönster som används genomgående och har blivit ett kännetecken för Leveriq.

Resultatet

Nedan kan du ta del av Leveriqs nya profil som Consid Communication tagit fram. Är du intresserad av vad vårt affärsområde Communication har att erbjuda? Läs mer  här .

Om Leveriq

Leveriq arbetar med bland annat ljud- och bildsystem.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ert varumärke?

Lämna din e-mail så hör vi av oss.

  Ta del av fler referenser

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser