Link22

Link22 arbetar med utveckling, integration, ackreditering och underhåll av säkerhetslösningar. Consid fick i uppdrag att ta ett grafiskt och kommunikativt helhetsgrepp kring link22s varumärke och produkter.

http://Douglas%20Lindevall%20Communication%20Consid

Douglas Lindevall

Affärsområdesansvarig Communication

douglas.lindevall@consid.se 070-977 10 03

Utmaningen

Link22 arbetar med utveckling, integration, ackreditering och underhåll av säkerhetslösningar. De arbetar med kunder som har bland de högsta säkerhetskraven i världen, bland annat den svenska försvarsindustrin. Link22 är också innovatörer och har utvecklat flera egna IT-säkerhetsprodukter. Consid fick i uppdrag att ta ett grafiskt och kommunikativt helhetsgrepp kring link22s varumärke och produkter.

Lösningen

Mycket av Link22s styrka ligger i deras personliga kunnande och förmåga att skapa kundspecifika lösningar. Detta ville vi skulle återspeglas i deras uttryck och vi skapade en ny grafisk profil som utstrålade framför allt trygghet, men också mänsklighet. I vårt arbete ingick också att profilera och namnge tre fysiska säkerhetsprodukter. Namnen knöt an till funktion, trygghet och säkerhet, samtidigt som de harmonierade med både varandra och det övergripande varumärket Link22.​​​​​​​

Resultatet

Produkterna Diode, Sentry och Shield, liksom Link22s nya grafiska profil och marknadsmaterial fick stor uppmärksamhet bland företagets kunder. Man upplever ett stort lyft i kommunikationsarbetet och ett ökat genomslag på olika träffar, som exempelvis mässor. Consid har även skapat Link22s hemsida där du kan läsa mer.

Vill du veta mer?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

  Ta del av fler referenser

  SBAB intranät
  7 min lästid
  Referens

  SBAB:s medarbetarkultur flyger med nytt intranät

  Consid har levererat SBAB:s nya intranät i Sitevision. Lösningen har resulterat är ett jättekliv framåt enligt medarbetarnas svar på Web Service Index senaste undersökning.

  Kategorier: Intranät
  Platsvarumärket NKPG City - Storformat vepa
  2 min lästid
  Referens

  Ny varumärkesplattform för NKPG City

  Consid har tagit fram en ny varumärkesplattform för NKPG City. Ett platsvarumärke som hyllar Norrköpings historia & tar sikte på framtiden.

  Kategorier: Communication, Grafisk form, Grafisk produktion, Kampanj, Kommunikationskoncept, Varumärke
  Piabs nya partnerportal MyPiab utvecklad av Consid
  5 min lästid
  Referens

  Sömlös upplevelse när Piab fick ny partnerportal

  Efter att 2021 lanserat en ny webbplats åt Piab uppstod behovet att även omforma partnerportalen My Piab. Läs mer om hur vi hjälpte Piab bryta ny digital mark med sin nya partnerportal.

  Kategorier: Episerver / Optimizely
  Coops app Scan & Pay som Consid varit med att utveckla
  2 min lästid
  Referens

  Coops Scan & Pay möjliggör snabb självscanning och utcheckning

  Vi var med och hjälpte Coop att ta fram Scan & Play. Consid har nu i uppdrag att underhålla och vidareutveckla tjänster i Scan & Pay-appen.

  Kategorier: App
  Ladda fler