MoA Lärcentrum

Mellan dröm och verklighet

Consid Communication tog fram ett kampanjkoncept åt MoA Lärcentrum. I tre korta filmer visas hur steget till drömjobbet inte är långt om du väljer en utbildning hos MoA. Läs mer här!

Utmaningen

MoA Lärcentrum finns över hela Sverige och erbjuder flera olika vuxenutbildningar. Det handlar om utbildningar av hög kvalitet som allra oftast leder till jobb. Men det finns en hård konkurrens i branschen, och vi har bara kort om tid att nå ut med vårt budskap till målgruppen. Hur förmedlar vi bäst att en utbildning hos MoA är den säkraste vägen till att göra verklighet av en dröm?

Lösningen

Om du drömmer om det bästa jobbet för dig, kan MoA hjälpa dig att göra verklighet av din dröm. “Mellan dröm och verklighet” blev namnet på vårt kampanjkoncept, där vi i tre korta filmer visade hur steget till drömjobbet inte är långt om du väljer en utbildning hos MoA.

Vill du veta mer?

Lämna din e-mail så hör vi av oss.

  Consid – ett prisvinnande bolag

  Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag nära 1000 anställda. Omsättningen för 2019 var 1 050 000 000 kronor.

  Dagens industri gasellföretag 2020

  Gasellföretag
  9 år i rad

  Veckans affärer Superföretag 2020

  Superföretag
  8 år i rad

  Karriärföretagen 2021

  Karriärföretag
  6 år i rad

  Sveriges bästa arbetsgivare Universum IT-bolag

  Sveriges bästa
  arbetsgivare

  Läs mer om våra utmärkelser